Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Moderátorka Televíznych novín Čimová: TOTO je jej utajovaný priateľ… Je to chlap ako hora!

Zuzana Čimová Zobraziť galériu (2)
Zuzana Čimová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V roku 2019 začínala ako redaktorka Telerána a už dva roky je najmladšou moderátorkou Televíznych novín. Reč je o Zuzane Čimovej (29), ktorej kariéra odštartovala raketovou rýchlosťou. No hoci sa nám z obrazoviek prihovára denne, o jej súkromí sa toho veľa nevie. Nám sa ju nedávno podarilo nafotiť v spoločnosti doteraz utajovaného priateľa... Aha, je to chlap ako hora!

Zuzane Čimovej sa za 2 roky v Markíze podarilo vybudovať si kariéru, o ktorej sníva nejeden nádejný moderátor. V televízii začínala v roku 2019 ako redaktorka Telerána, o dva roky neskôr sa stala moderátorkou rannej šou... Tam o svojich kvalitách presvedčila natoľko, že už o rok sa presunula do štúdia hlavnej spravodajskej relácie. 

Galéria: Zuzana Čimová

No hoci ju na obrazovkách vídame denne a kariéru v šoubiznise buduje doslova raketovou rýchlosťou, o jej živote mimo televízie sa toho veľa nevie. Nedávno sa nám však najmladšiu moderátorku Televíznych novín podarilo stretnúť v obchodnom dome, kde bola práve na nákupoch s neznámym mužom. Podľa nežných dotykov bolo evidentné, že ide o jej priateľa. 

A je to naozaj chlap ako hora, pri ktorom Čimová vyzerá ako krehká princezná. Ako sa nám podarilo zistiť, ide o profesionálneho volejbalistu Petra, ktorému sa vo svojom "remesle" tiež výrazne darí. Posledné 4 roky bol vyhlásený Volejbalistom roka. Pozrite, ako im to spolu pristane! 

Moderátorka Televíznych novín Čimová:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Televízne novinyZuzana Čimová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu