Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Britney Spears posiela rodine TVRDÝ ODKAZ: Tieto slová plné bolesti sa im budú čítať ťažko!

Britney Spears Zobraziť galériu (3)
Britney Spears (Zdroj: Instagram B.S.)

LOS ANGELES - Americká speváčka Britney Spears (42) má so svojou rodinou dlhodobo zlé vzťahy. Nedávno prebehol ďalší súd medzi ňou a jej otcom Jamiem kvôli opatrovníctvu, ktoré skončilo pred dvoma rokmi. S výsledkom však hudobníčka očividne spokojná nebola. Svoj hnev si vybila na sociálnych sieťach, kde opäť naložila svojim rodičom.

Pred dvoma rokmi súd ukončil opatrovníctvo americkej speváčky. Od tohto momentu si Spears neberie servítky pred ústa a svojej rodine vyčíta, že sa roky cítila ako vo väzení. Nedávno sa k tomuto sporu vrátil súd, ktorý určil, že hudobníčka musí vrátiť svojmu otcovi súdne trovy. 

Podľa speváčkiných právnikov však jej rodina rozhádzala jej majetok a samotné rozhodnutie očividne Spears poriadne naštvalo. To dala jasne najavo aj na sociálnej sieti Instagram, kde sa v už zmazanom príspevku opäť oprela do svojej rodiny. Tiež uviedla, že sa spravodlivosti zrejme nikdy nedočká.

„Moja rodina mi ublížila. Nikdy nenastala žiadna spravodlivosť a nikdy sa jej asi ani nedočkám," napísala Spears. „Od mala mi bolo prízvukované, aby som vedela rozlišovať dobré a zlé, avšak dvaja ľudia, ktorí ma to učili, mi ublížili najviac," doplnila speváčka, ktorá narážala na svojich rodičov. 

Britney Spears
Zobraziť galériu (3)
Britney Spears  (Zdroj: Instagram B.S.)

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu