Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ideálny sex: 7 minút ráno

(Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Najlepší sex zažijete ráno! Potvrdil to spoločný výskum amerických a poľských vedcov. Ranné milovanie po prebudení, ktoré optimálne trvá od 7 do 13 minút, je najideálnejšie a dokáže uspokojiť obidve pohlavia. A ešte jedno zistenie: zabijakom milostných hier je nadváha!

Správny milenec má podľa vysnívanej predstavy žien veľký penis, erekciu tvrdú ako kameň a dokáže súložiť celú noc. Povier okolo milovania koluje veľa, ale len niektoré z nich sa zakladajú na pravde.

Americkí vedci prišli s novými výsledkami sexuologického výskumu, ktorý rúca mýty o dĺžke sexuálneho aktu. Dobrý sex má totiž trvať 7 minút! Hodinové milovanie, ktoré ukáže, či muž je naozaj „samec“, je podľa nich už hlúposťou. Ak totiž akt trvá takýto čas, klesajú podľa nich miera vzrušenia, výkonnosť a často prichádza únava. Po 7 minútach sú však spokojní obaja partneri.

Čo je najlepšie?
Niektorým párom na uspokojenie stačia 3 minúty a iným zase vyhovuje 13 minút. Podľa vedcov však jeden z partnerov nie je spokojný vtedy, pokiaľ „orgie“ trvajú menej ako 3 minúty, alebo viac ako 13 minút. Najlepší sex zažijete ráno, keď máte najviac síl.

Obezita - zabijak
Poľskí vedci za nepriateľa sexu označili obezitu, ktorá vraj ničí chuť na samotný sex. Nadváha znižuje aj sebavedomie a výkonnosť človeka pri súloži.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu