Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Číňanovi narástli obrovské prsia, vadia mu pri práci

Muž s najväčšími prsiami na svete
Muž s najväčšími prsiami na svete

PEKING - V Číne žije muž, ktorý má podľa lekárov zrejme najväčšie prsia na svete. Podľa odborníkov je pacient, ktorý sa na nich obrátil s týmto problémom, v každom inom smere muž, až na to obrovské poprsie.

"Je to farmár, ktorý pracuje manuálne. Veľké prsia mu pri práci vadia," povedal doktor Čang Li-lán z Pekingu. Päťdesiattriročný Kuo Feng púta veľkú pozornosť vo svojej obci, kde sa mu vraj ľudia začali vysmievať. Kvôli tomu začal nosiť aj v tom najteplejšom počasí veľký kabát, ktorým sa snaží zakryť svoje "dámske vnady".

"Asi pred desiatimi rokmi sa mi začali prsia zväčšovať, ale veľmi som sa tým nezaoberal, pretože som začal celkovo pribúdať na váhe. V posledných niekoľkých rokoch sa to už stalo neúnosné a chodím od jednej nemocnice k druhej. Nikto mi ale nie je schopný pomôcť," povedal Kuo Feng.

"Minul som všetky peniaze na vyšetrenie a rôzne testy, ale ani o kúsok som sa nepriblížil k riešeniu - moje prsia sú teraz ešte väčšie," hovorí Kuo Feng a dodáva, že má pocit, že mu doktori snáď ani nechcú pomôcť, pretože je pre ne lekárskou kuriozitou.

Muž je odhodlaný si prsia sám odrezať, ak mu lekári nepomôžu. Napred ich ale ešte raz vyzýva, aby niečo urobili. Lekári ale tvrdia, že nechcú robiť nič, kým nezistia príčinu jeho stavu. Doktor Čang Li-lan dodal: "Za 30 rokov svojej praxe na špecializovanej klinike som sa nikdy s niečím podobným nestretol."

"Mysleli sme, že možno zjedol nejaký jed alebo znečisťujúcu látku, ale pri testoch sme v jeho krvi nič nenašli. Jeho genetický materiál je úplne normálny. Urobili sme röntgenové snímky. Nie je to rakovina. Ide zrejme o tukové tkanivo. V každom prípade musíme povedať , že sú to najväčšie prsia, aké sme kedy u muža videli. "

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu