Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Berlusconi radí: Vydajte sa za bohatých mužov ako som ja

Berlusconi sa fotografuje s jednou so svojich fanúšičiek
Berlusconi sa fotografuje s jednou so svojich fanúšičiek

RÍM - Silviovi Berlusconimu zrejme nestačí funkcia talianskeho predsedu vlády a pozícia mediálneho magnáta, a preto sa rozhodol rozšíriť pole svojej pôsobnosti. Podujal sa totiž radiť slobodným ženám, ktorým odporúča jediné: aby sa dobre vydali, najlepšie za "pracháčov", akým je on sám.

Berlusconi (73), ktorý je podľa magazínu Forbes tretím najbohatším Talianom, sa na nedeľnajšom stretnutí svojej strany prezentoval v netradičnej úlohe - odvážil sa radiť ženám ako sa dobre vydať.

V rozhovore s jednou so svojich ministerkýň totiž poznamenal, že je fanúšikom manželstiev z rozumu, čím nepriamo naznačil, že ženy by si mali vyberať ženíchov podľa veľkosti ich bankového konta.

Svoju veľkú popularitu u opačného pohlavia zdôvodňuje práve obrovským majetkom, ktorý vlastní, a takisto preto, že je "veľmi milý". Neodsudzuje vraj ani zmýšľanie mladších žien, ktoré si zámerne vyberajú starších a zámožných mužov, pretože sa podľa neho riadia heslom "on umrie, ja dedím".

Berlusconi je sám už dlhé roky známy spoločenskými prešľapmi a nespočetnými sexuálnymi škandálmi. Ten zatiaľ posledný, ktorý sa odohral minulý rok, ho stál manželstvo so ženou Veronicou. Média vtedy priniesli informácie o Berlusconiho údajnej nevere a využití služieb eskortného servisu. Miliardár hneď nato poskytol vyhlásenie, v ktorom priznáva, že "nie je svätý", ale za sex nikdy v živote neplatil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu