Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Susedia už aj v knihe

Susedia sú konečne už aj v knižnej podobe. Zobraziť galériu (13)
Susedia sú konečne už aj v knižnej podobe.

BRATISLAVA - O postavičkách z obľúbeného markizáckeho seriálu Susedia vznikla aj kniha - Susedia na dovolenke: To nemdopadne dobre, ktorá sa na pultoch kníhkupectiev objaví už o niekoľko dní.

Jej autorom je predstaviteľ Lászlóa a zároveň scenárista Susedov Andy Kraus (40), ktorý svoje dielko bude krstiť už zajtra.

„Bolo mi ľúto, že mnoho vecí sa do scenára nezmestí. To bol prvý podnet na napísanie knižky, v ktorej som s radosťou popustil uzdu svojej fantázii,“ prezradil s nadšením Kraus. „Je pokračovaním druhej série Susedov, ktorá sa pred letom skončí. A aby naši priaznivci nezostali bez nás v čase dovoleniek, vyšla táto knižka, ktorá je dovolenkovým denníkom Susedov.“

Táto kniha nie je Andyho prvotinou a sám autor naznačil, že nemusí byť ani jeho poslednou. Závisí to vraj hlavne od toho, aký bude mať úspech, a ako si ju čitatelia obľúbia. Seriálovému Lászlóovi netrvalo jej napísanie dlho: „Odišiel som na chalupu a za osem dní usilovnej práce bola hotová. Písanie ma veľmi bavilo,“ dodal Andy. Do knižného sveta knižku odprevadia už zajtra tri sudičky - Viki Ráková, Zuzana Tlučková a Marta Sládečková. A použijú na to pravú maďarskú barack pálinku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu