Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Erika Barkolová: Nový dom, staronové auto!

Erika Barkolová
Erika Barkolová

BRATISLAVA - Moderátorka jojkárskej šteklivej relácie Črepiny s hviezdičkou Erika Barkolová (30) si užíva svoje nové hniezdočko. Po rozvode našla s dcérami Paťkou (11) a Alex (9) svoje nové hniezdočko v nadstavbe rodičovského domu.

Okrem nového bývania má aj staronové auto. Sexica však nezainvestovala len do rodinného pohodlia, ale aj do seba. Erika Barkolová si nadstavbu rodinného domu zariaďuje podľa svojich predstáv. V jej priestrannej obývačke preto nesmie chýbať ani kozub.

„Najmä teraz v zimných mesiacoch tu máme nielen teplo, ale aj veľmi príjemnú atmosféru,“ hovorí moderátorka, ktorá veľa času trávi aj v novej kuchyni a, paradoxne, ako moderátorka šteklivej relácie si svoju spálňu zariadi ako poslednú. „Ešte je tu veľa práce. V blízkom čase chcem vymeniť sedačku a zariadiť spálňu,“ hovorí.

Ako každá žena aj Erika trávi veľa času v kúpelni, no ako sama hovorí, ked nemusí, chodí radšej nenalíčená. „Je to oveľa pohodlnejšie a keď nevysielam, nelíčim sa,“ dodáva Barkolová, ktorá si len nedávno dala predĺžiť vlasy a nechala si zaviesť aj vnútromaternicové teliesko.

„Chcela som mať dlhé a krásne vlasy. A čo sa tohto druhu antikoncepcie týka, len odporúčam.“ Mnohí by si možno mysleli, že Barkolová bezhlavo a veľa utráca, no opak je pravdou. „Ak niečo nové do bytu chcem, musím najskôr našetriť. Rovnako to bolo aj s autom, ktoré som potrebovala na dochádzanie do práce a aj kvôli dcéram. A nie je úplne nové,“ dodala Barkolová, ktorá sa v novom hniezdočku cíti predovšetkým ako mama.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu