Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kanye West: Posadnutý obrovskými prsiami!

Kanye West Zobraziť galériu (2)
Kanye West (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Kanye West má slabosť pre veľké poprsie. Podľa speváka za to môže jeho matka, ktorá ho kojila do vysokého veku.

"Mám rád veľké prsia asi už od chvíle, kedy som som prišiel na svet. A slabosť pre plnú podprsenku vo mne ešte umocnila moja mama. Nechcela ma odstaviť od materského mlieka, pretože vraj má veľké množstvo výživných látok. A tak ma kojila, myslím, skoro až do puberty," povedal West pre časopis New York. Spevákova mama Donda zomrela minulý rok v novembri po komplikáciách spojených s bežným chirurgickým zákrokom.

Kanye už niekoľkokrát povedal, že tragická strata ho naučila pristupovať k životu pozitívne. "Predtým som som nemal nikoho naozaj rád. Obklopoval som sa len ľuďmi, ktorí sa zaujímajú o peniaze. Ja už chcem byť len šťastný," píše spevák vo svojom blogu. "Toľko ľudí hovorí o investíciách, koľko peňazí majú, koľko zarábajú, ale je toľko bohatých ľudí, ktorí utrácajú nemalé peniaze v snahe si kúpiť aspoň trošku šťastia. Pokiaľ ma niečo mama naučila, tak je to užívať si život a mať z neho radosť."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu