Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zuzana Hajdu ukázala manžela

Zuzana Hajdu s manželom Zobraziť galériu (15)
Zuzana Hajdu s manželom

Bývalá moderátorka spravodajskej relácie Zuzana Hajdu si prešla v živote všeličím.

Zamilovala sa do Taliana Carmela, s ktorým niekoľko rokov udržiavala vzťah na diaľku. Pred viac ako štyrmi rokmi s ním dokonca čakala dieťa, no prišla oň, hoci sa s Carmelom na rodičovské povinnosti tešili. Keď sa Carmelo presťahoval z Talianska do Zuzaninho bratislavského bytu, dlho a trpezlivo čakala, kým sa na Slovensku aklimatizuje a nájde si ten správny a vhodný spôsob podnikania.

Zuzana bola hviezda večernej spravodajskej relácie, Carmelo sa hľadal. Zuzana sa neváhala dať slovenským „paparazzim“ nafotiť v bazéne svojej kamarátky hore bez, odvážne hovorila o svojich plánoch s Carmelom, ktorého milovala tou najkrajšou a najčistejšou láskou. Carmelo si napokon našiel robotu a vtedy sa stalo, čo nikto nečakal.

Zuzana podľahla čaru svalnatého Rockyho z reality šou a láska ku Carmelovi sa pomaly vytrácala. Hoci stále tvrdila, že sa majú radi a je im smutno, predsa sa napokon rozišli a Zuzka sa naozaj ocitla v náručí Rockyho... Táto láska jej možno mala pomôcť zabudnúť aj na nešťastie, ktoré ju stretlo s nenarodeným dieťatkom, ale Zuzka opäť horko zaplakala. Povráva sa, že svojho milého nachytala vo svojom vlastnom byte s inou.

Čo a kde je pravda, to vedia len Zuzana a Rocky. Isté je, že odišla z televíznej obrazovky a vybrala sa do slnečného Egypta, možno i liečiť si zranenú a boľavú dušičku. Isté však je, že obraz Rockyho sa vplyvom slnečných lúčov a slanej vody pomaly vytrácal a Zuzana sa nechala dobývať iným mužom. Čo robí – to Zuzanka úspešne tají.

Hoci  sa nechala počuť, že slovenský šoubiznis ju neláka, len ťažko jej uveriť, nakoľko sa nechala v minulom roku nahovoriť na účasť v reality šou  Celebrity Camp, kde si opäť vyslúžila zranenie tela i duše.

Nedávno sa objavila i niekoľkosekundovom šote svojej domovskej televízie. Rovnako sa zúčastnila, ako jedna z mála celebrít na krste novej slovenskej šoubizovej stránky a neprišla sama, ale so svojím exotickým manželom. Vyvolala záujem médií a s manželom sa nechávala zvečňovať o dušu.

Priznala, že opätovne a usilovne pracuje na tom, aby sa čoskoro splnil jej sen o materstve. Držíme palce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu