Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Let´s Dance 2: Jozef Vajda: Drahá moja Katka, prepáč!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

„Keby táto tanečná šou trvala dva roky, z Jožka by sa stal tanečný majster sveta,“ povedala po jeho viedenskom valčíku porotkyňa súťaže Tatiana Drexler. Žiaľ, netrvá a tak to Jozef Vajda dotiahol iba do foyeru Plesu v opere.

Iba do foyeru by ho totiž pustil tancovať najprísnejší porotca Ján Ďurovčík. To je však stále lepšie ako pred dvoma týždňami, keď by mu dovolil tancovať iba ak na streche alebo v kotolni.

V ôsmom kole súťaže Let´s Dance 2 neustále sa zlepšujúcemu tanečníkovi Jozefovi Vajdovi nepomohla ani dramatická recitácia, ktorou uviedol súťažnú rumbu a ktorou vzdal hold svojej tanečnej partnerke Katke Štumpfovej, a obaja museli súťaž opustiť.

Svojím vypadnutím tak dali pekný darček k dnešným narodeninám – postup do ďalšieho kola - herečke Michaele Čobejovej. Porotca Jožko Bednárik ju spolu s tanečným partnerom Tomášom Surovcom nazval malým veľkým párom súťaže a ich paso doble strhujúcim posledným dejstvom Carmen. Ako sa ukázalo, toto ešte nebolo ich posledné dejstvo.

Chvíľami strhujúce paso doble ďalšieho páru Radoslava Žideka a Silvie Kadnárovej nazval ten istý porotca radosťou z víťazstva nad tancom aj prítomnými dámami. Z parketu však neodchádzal ako víťazný toreador ale ako potravinový balíček s gazdovskou údenou slaninkou a inými podivnými darčekmi od divákov.

Najvyššie súhrnné hodnotenie od poroty získali Andrea Verešová a Petr Čadek, a aby sa diváci mohli sústrediť len na ich tanec, obetovala sa moderátorka Adela Banášová, prekonala odpor a pobozkala Petra Čadeka namiesto nej. Na bozk s Andreou si však zatiaľ ešte netrúfla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu