Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Čviriková-Hriadeľová oddychovala za viac ako 200-tisíc korún

Lenka Čviriková-Hriadeľová s manželom Petrom Zobraziť galériu (3)
Lenka Čviriková-Hriadeľová s manželom Petrom

BRATISLAVA – Jej manžel bol prvýkrát v živote na dovolenke! Jojkárska športová moderátorka Lenka Čviriková-Hriadeľová (34) sa nedávno vrátila z Turecka. Oddýchnuť si tam bola s manželom Petrom (29) a synmi Samkom (7) a Maximom(1).

Moderátorka si s rodinou užila prvú spoločnú dovolenku. Začiatkom júna sa vybrali na desať dní do slnečného tureckého strediska Belek. „Ja sa musím prispôsobovať mužovi podľa toho, kedy majú oni voľno. S futbalistami je to komplikované,“ povedala Hriadeľová.
Ako sama prezradila, pre jej manžela, futbalistu Petra Čvirika, to bola prvá dovolenka v živote. „A to má 29 rokov. S futbalom pochodil veľa krajín, ale na dovolenke nebol žiadnej,“ vyznala sa pre bleskovky.sk moderátorka a pokračovala: „V tom čase oslavoval spolu so synom Maximom narodeniny. Aj ja oslavujem v lete narodeniny, tak sme si dopriali spoločný drahý darček. Hotel, v ktorom sme bývali patril k totálnej špičke,“ netajila sa dvojnásobná mamička.

Slovami chvály na túto tému nešetrila:„ Bolo perfektne. Hľadala som taký hotel, ktorý bude mať vlastný vstup do bazéna z vlastnej izby. Turci žiadny taký nemajú. Okrem toho, kde sme bývali. Dokonca mal jednu zaujímavosť. Animačný kub pre deti, v ktorom som dostala aj ja aj dieťa vysielačku. Prostredníctvom nej sme boli v neustálom kontakte. Všade sú umiestnené kamery a vidíte na svoju ratolesť.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu