Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Herečka Uma Thurman – vyzerá ako odkopnutý bezdomovec

Uma Thurman Zobraziť galériu (7)
Uma Thurman (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Herečka známa svojím netradičným výzorom, ktorý absolútne vybočuje z radov tuctových hollywoodskych bábik, má neuveriteľný problém s nahodením sa na spoločenskú akciu. Napriek veľkým prípravám bol výsledný efekt hlboko podpriemerný.

Filmovú hviezdu Umu Thurman (38) nikto nezaraďoval medzi najkrajšie ženy sveta, no aj tak v nej nemalá skupina fanúšikov videla dávku zmyselnosti a veľkej príťažlivosti. Časy, kedy vo filmoch stvárňovala žiadané ženské postavy, budú už ale pomaly minulosťou.

Svoje o tom vypovedajú aj fotky z každoročnej benefičnej akcie s názvom Tibet House U.S. Hoci má na sebe herečka drahé a štýlové oblečenie, z pohľadu na ňu by nejeden módny stylista zošedivel. Jej zrejmé ušetrenie na kaderníkovi je totiž tiež len ťažko prehliadnuteľné.

Na spomínanú udalosť prišla reprezentovať svoju budhistickú náboženskú orientáciu. Jej otec Robert (67) bol prvým Američanom, ktorý bol vysvätený za budhistického mnícha.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu