Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trapas! Vypasená herečka v pritesných šatách - čo všetko jej ovísa?!

Hannah Waterman Zobraziť galériu (3)
Hannah Waterman

LOS ANGELES - O neuveriteľné faux-pas obrovských rozmerov sa tento týždeň postarala britská herečka Hannah Waterman (33). Tá sa totiž rozhodla pochváliť svojou robustnou postavou priamo na červenom koberci - predvádzala sa na ňom v šatách, ktoré doslova praskali vo švíkoch!

Objemná Britka v úzkych šatách dorazila na premiéru snímky s názvom Is Anybody There?. Červený outfit tesne obopínal telo a zvýrazňoval tie partie, ktoré v jej prípade rozhodne nemožno považovať za prednosti. Pneumatika v oblasti pásu, rozbujnené poprsie a obrovské pozadie a la Venuša totiž už dávno nepatria medzi symboly sexepílu.

Hannah vo svete kinematografie zatiaľ neprerazila a doteraz sa zhostila len nie veľmi významných hereckých úloh. Medzi jej najväčšie úspechy patrí účinkovanie v telenovele EastEnders, ktorú vysielala stanica BBC. Za svojho celoživotného partnera si vybrala hereckého kolegu práve z tohto seriálu - Rickyho Grovesa. Dvojica sa v roku 2006 zosobášila vo vidieckom kostole.

Film Is Anybody There? jemne pripomína Podivuhodný prípad Benjamina Buttona. Zachytáva príbeh desaťročného chlapca Edwarda, ktorý vyrastá v domove dôchodcov vedenom jeho rodičmi. Zatiaľ čo sa matka snaží udržať rodinný biznis nad vodou a otec prekonáva krízu stredného veku, Edward sa naplno venuje nahrávaniu dôchodcov v snahe zistiť, čo sa stane, keď zomrú.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu