Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Miro Šmahel tromfol arogantného brata z Let´s Dance Martina!

Martin a Miro Šmahelovci Zobraziť galériu (8)
Martin a Miro Šmahelovci

BRATISLAVA – Súboj dvojčiat?! Mužovi roka Martinovi Šmahelovi poriadne dýcha na krk jeho brat Miroslav. Dokonca ho nedávno tromfol. Dostal zaujímavú ponuku od Markízy, po ktorej túžia tisícky ďalších uchádzačov.

Inteligencia a skromnosť porazili krásu, svaly a aroganciu! Bratia Šmahelovci Martin a Miroslav, ktorí sú výzorom takmer na nerozoznanie, sú predsa len výrazne odlišní. A to najmä po povahovej stránke. Hoci sa obaja zúčastnili pred rokom súťaže Muž roka 2008, a napriek tomu, že sú dvojčatá, vyhral Martin, ktorý vďaka tomu vstúpil do sveta slovenského šoubiznisu. Dovtedy neznámy fitnes tréner si po zisku titulu začal užívať medializáciu a mnohí z jeho okolia tvrdia, že mu to po čase poriadne stúpilo do hlavy. Rozišiel sa so svojou vtedajšou priateľkou a začal randiť, ešte so zadanou moderátorkou Miriam Kalisou, s ktorou už teraz oficiálne tvorí pár. Televízia Markíza ho dokonca angažovala do veľkolepej šou Let´s Dance, v ktorej však nepobudol dlho. Ľudia mu neprejavili sympatie a z tanečnej šou ho spolu s porotou vyradili ako prvého.

Naproti tomu jeho brat Miroslav, ktorý bol po celý čas v jeho úzadí, si svojou skromnosťou získal oveľa viac ľudí. Dokonca mu nedávno televízia Markíza ponúkla atraktívnu prácu, po ktorej túži množstvo uchádzačov. Je z neho moderátor! Topky.sk sa ho preto spýtali, ako sa k tejto práci dostal.„Oslovila ma priamo televízia. Pred pol rokom som bol na castingu, len sa čakalo na konkrétny projekt, ktorý prišiel až teraz,“ prezradil Miroslav Šmahel, ktorého premiéru sme mohli vidieť v utorkovom Teleráne. Topky.sk sa ho preto spýtali, či túžil byť moderátorom. „Ani nie, že moderátorom. Skôr ma to všeobecne ťahalo do televízie,“ dodal skromnejší z dvojčiat Šmahelovcov, ktorého budeme môcť sledovať každé utorkové ráno v najsledovanejšej televízii. Uvidíme, či sa divákom Miroslav bude páčiť viac ako jeho známejší brat a ako moderátor tak bude môcť divákom spríjemňovať ranné zobúdzanie.

Miro Šmahel tromfol arogantného
Zobraziť galériu (8)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu