Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Rolins a Homola: Ona sexuálna dračica, on vzorný tatko!

Matěj Homola s Laurou a Dara Rolins. Zobraziť galériu (11)
Matěj Homola s Laurou a Dara Rolins.

LOS ANGELES/PRAHA – Tomu sa hovorí oddych! Ako sme už informovali, Dara Rolins (36) si nedávno užívala dovolenku v Amerike. Jej priateľ Matěj Homola (36) sa zatiaľ staral o ich spoločnú dcérku Lauru (1). Kým popová princezná vymyslela nový spôsob opaľovania, punker sa venoval „mamičkovským“ povinnostiam.

Zvláda kariéru aj dieťa! No aj superžena, akou je Dara Rolins, občas potrebuje oddych. A tak sa speváčka vybrala s kamarátkami na americkú dovolenku, o ktorej sme vás už informovali.

Teraz sa nám podarilo získať ďalšie fotografie z tohto výletu. A zdá sa, že Dara vymyslela nevšedný spôsob opaľovania. Zrejme aj v ďalekom Los Angeles sa bála zhodiť vrchný diel plaviek, a tak si ich iba čudne pokrútila, nech sa jej opália biele miesta po ramienkach.

A čo v tom čase robil Darin partner? Matěj Homola sa musel postarať o dcérku Lauru, ktorú tentoraz Dara za veľkú mláku nevzala. Podľa fotografií, ktoré sme získali, to však vyzerá tak, že punker s tým nemal žiadne problémy. Dcérku zobral aj na nohejbalové podujatie. Keď prišiel čas kŕmenia, Matěj si sadol pod strom a svojej malej princeznej doprial poriadnu dávku kašičky. Zdá sa, že Dara tentoraz naozaj našla toho pravého otca svojich detí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu