Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zuzana Smatanová bola online! Chceli ste vedieť veľkosť jej pŕs!

Zuzana Smatanová Zobraziť galériu (6)
Zuzana Smatanová

BRATISLAVA – Zuzana Smatanová je slovenská pop-rocková speváčka, narodila sa 14. júna 1984. Spieva po slovensky aj po anglicky a svoje piesne si aj sama skladá.

Zuzana vyštudovala Pedagogickú a sociálnu akadémiu v Trenčianskych Tepliciach. Viac ako učiteľské povolanie ju ale lákala hudba. Učila sa hrať na klavíri a na flaute, najčastejšie hrá na gitaru.

V roku 2003 sa jej podarilo vyhrať autorskú súťaž Coca-cola Popstar a hneď sa stala objavom roka pri odovzdávaní hudobných cien Aurel. Bodovala aj v ďalších anketách, ako je Slávik, či OTO.

Zuzana Smatanová nahrala nedávno dvojCD s názvom Gemini – jeden disk obsahuje skladby v slovenčine, druhý v angličtine. Nachádza sa tu aj skladba Stačí si priať, ktorá je titulnou piesňou nového seriálu Keby bolo keby.

Rozhovor

12:30:37 - otázka od: dana Ahoj, myslis, ze mas na Slavikovi sance? ahojte, vsetkych pozdravujem, teism sa na vase otazky! ... ci mam sance netusim, ale ak si nejaku cenu prevezmem, budem si ju samozrejme vazit a tesit sa z nej! :)

12:31:01 - otázka od: eric Cau, mas chlapa? lebo si velmi sympaticka, mas krasne vlasy... nechces ma? :) Ahoj, prepac, to si necham pre seba, ale dakujem moc!! ;)

12:31:16 - otázka od: Lenka Myslíš si, že aj tento rok vyhráš Slávika? Netusim, nechavam to na ludi ;)

12:33:12 - otázka od: Michal S Ahoj Zuzana :) Co by si chcela povedat ludom, ak by si rozpravala vsetkymi jazykmi, alebo ak by si napisala autobiografiu? Keby som rozpravala vsetkymi jazykmi, tak by som asi hromadne odkazala ludom, nech uz sa konecne vykaslu na vojny ... na autobiografiu som asi este primlada, takze tak po sesdesiatke zacnem nad tym uvazovat ;)

12:33:50 - otázka od: michal ahoj žužu... vezmes si ma ? :)))) Michal, das mi cas na rozmyslenie? ! ;))

12:34:17 - otázka od: luciik a meggie ahoj Zuzka tak som tu len ja lebo vsetci su v skole alebo v praci ale tak mame pre teba par otazok :) a cely fanklub ta pozdravuje :) ahoj!! :) dakujem, pozdravujem fanklub!!!

12:35:36 - otázka od: luciik a meggie kedy pridas nieco do notesu uz nam to tam chyba :) a nove koncerty? uz sme sa dva mesiace nevidli uz nam aj chybas :) snad budu aj niekde blizsie ako Blava :) Do Notesu pridam novy prispevok mozno dnes, alebo zajtra ... mam tento tyzden trochu vsade naponahlo, takze som to este nestihla ... koncerty chystam, ale nie vsetky su verejne ... coskoro sa dockate! ;)

12:36:01 - otázka od: luciik a meggie budes spievat na Slavika 2009? Ak ano tak aku piesen zaspievas? :) Zatial sa o tom rokuje, takze neviem to s urcitostou potvrdit ...

12:37:22 - otázka od: luciik a meggie no to dvoj CD je uzasne :)uz nam tam len chyba tvoj podpis :) a ktore piesne z dvoj CD budes spievat na koncertoch? snad aj tu Zo zasady :) ze sa poriadne vyskaceme :D dakujem moc!! :) urcite zostavime novy playlist a pridame nove pesnicky ... sadnem si na to s kapelou ... ale "zo zasady" by sme urcite chceli hrat ;)

12:37:57 - otázka od: luciik tak neviem ci si si vsimla ale na funradiu v orange top fun si par tyzdnov prva co nas moc tesi :) ... nesledujem velmi hitparady, ale ak je to tak, tesim ma to :)

12:38:41 - otázka od: luciik a meggie aku dlhu suknu si oblecies ak vyhras Slavika 2009? to uz by som si ju sla kupovat lebo sance su velke :) :) ... aku dlhu? nieco nad kolena urcite :)

12:40:25 - otázka od: monciatko ked si dala nazov albumu Gemini tak veris na znamenia,na znamenia ako vo zverokruhu a tým pádom aj na horoskopy? Skor si rada precitam opis osobnosti. Na mna blizenci naozaj sedia :) horoskopy necitam a ano, tak iba zo zabavy ...

12:41:08 - otázka od: monciatko uz si bola pozriet maleho Huga? :) Este nie, ale vcera sme s kapelou a s nasim Marosom oslavovali! ;)

12:42:46 - otázka od: Latzi cau Zuzka....taka otazka, ktore su tvoje oblubene pesnicky na albume a kolko sa ich chystas vydat z anglickeho a slovenskeho CD???? Uf, teraz neviem, ci myslis novy album Gemini ...? zo slovenskeho disku mam rada Zajtra, mozno skor, Zamknuty dom a z anlickeho Soldiers and their wifes a A doctor ...

12:43:24 - otázka od: luciik cim budes krstit nove dvoj CD? Myslim, ze zostanem pri svojej tradicii (smotanou), ale kedze je to dvojdisk, mam este nieco pripravene ;)

12:44:45 - otázka od: peto ahoj zuzka, neviem či si ma pamatas, ked si raz spievala na takom charitativnom koncerte v košiciach, moderovala do katka brychtova, bolo to pre deti z detských domovov, som prisiel za tebou že či sa možem s tebou odfotit, prave si jedla, ale potom sme sa odfotili, ta foto je super, každý mi ju zavidi, ja len či si sa nehnevala že sme ta vyrušili pri jedle, mna to potom trapilo že sme mohli počkať ale ked som sa bal že potom už nebude priležitost,tak prepač ale dakujem za foto, a aj za super dvd a album gemini, si super, len tak dalej, už som ti poslal aj hlas do slavika, verim že opat vyhras, ahoj :) priznam sa, ze si to velmi nepamatam, ale kazdopadne sa nemusis pre to trapit, mne to urcite nevadilo ;) ... dakujem!!

12:45:06 - otázka od: luciik viem ze citas knihy a ake? romany alebo vselijake :) thrillery! :)

12:45:27 - otázka od: wikina Ahoj Zuzi, chcem ti len zagratulovat k tvojmu uspechu, si fakt dobra, u nas ta pocuvaju vsetky moje sestry. Neviem o lepsej spevacke na SK ako ty...vela uspechov prajem. ahoj! dakujem moc!! pozdravujem sestry! :)

12:45:48 - otázka od: luciik prides do konca roka koncertovat aj do Spisskej novej vsi ?:) asi uz nie :( skoda ze na ten beneficny koncert nepridete :( snad na rok tu pridete aspon raz :) a ked nie tak ja budem chodit za vami :D :D To sa este uvidi, ale velmi radi prideme ....

12:46:07 - otázka od: THE ROCK Ahoj máš rada šteklenie chodidiel? Na chodidlach nie som stekliva!! :))

12:46:57 - otázka od: Zuzana Ahoj menovkyňa plánuješ ešte duety ako Pár Dní s Kulym alebo úsmev a čaj s Ivanom Táslerom? ahoj menovkyna! :) ... jeden duet planujem, zaciatkom buduceho roka .... zatial este nic extra konkretne neprezradim, kym do nebude "na beton" :)

12:47:53 - otázka od: Paloma Ako sa ti páči Keby bolo Keby? Paci sa mi velmi .... je skvele, ze sa v ramci slovenskych serialov posuva kvalita obrazu, strihu, dialogov ... ta filmova kamera je naozaj dobra ...

12:48:10 - otázka od: OGGY Máš radšej tenisky a ponožky alebo plážové žapky a bosé nohy? ... ako kedy :)

12:48:22 - otázka od: Pipo Máš rada masáže? Jasne ... ;)

12:48:53 - otázka od: Roman Štadler Plánuješ vydať nový album? Prave som to urobila :) vysiel teraz, 12.oktobra a vola sa Gemini ... :)

12:49:43 - otázka od: Peter Kedy ťa uvidíme doma v Žiline? Netusim, snad coskoro!!! :)

12:50:09 - otázka od: Dušan Aká hudba sa ti najviac páči? Mam rada vela zanrov, ale teraz mam v aute napr. Dianu Krall ... :)

12:50:43 - otázka od: C sevas, nezda sa ti, ze az privela spievas...teda furt hraju v radiu tvoje pesnicky dokola a celkom mi to lezie na nervy, a tie co som mal predtym rad uz vyslovene nemozem...nevies s tym neco urobit? ahoj ... :) neviem, co s tym mam urobit ... skus poradit .....

12:52:03 - otázka od: luciik a meggie a este co pre teba znamena Fanklub :) Fanklub je pre mna dolezita komunita ludi ... som vdacna za to, ze sa vytvorila a ze ma vsetci clenovia podporuju ... dakujem! :)

12:52:40 - otázka od: Božena Sleduješ Superstar? Kto je tvojim favoritom? Iba obcas, ako sa mi podari ... su tam talenty, to bez pochyb ... ;)

12:53:30 - otázka od: Jana Kto je tvojim najväčším idolom? Z idolov uz som vyrastla, ale ked som bola mala, bola mojim idolom Whitney Houston :)

12:55:05 - otázka od: aduška Kam by si chcela ísť v budúcnosti na dovolenku? Nie som dovolenkovy clovek ... keby mi niekto zakazal chodit na dovolenky, absolutne sa nanho nenahnevam :) stacia mi 2-3 dni na chate v horach a pridem odtial maximalne zrelaxovana .... cize, staci mi nase Slovensko!

12:55:48 - otázka od: Juraj Čaba ahoj, aký je tvoj názor na bukkake? a máš s tým skúsenosti ? Netusim ... co je to?

12:56:17 - otázka od: Kde mas teraz trvale bydlisko? Ahoj! Trvale bydlisko mam stale v rodicovskom dome ....

12:57:48 - otázka od: Sára Ahoj Zuzka, v prvom rade ti chcem povedať, že si úžasná speváčka, ktorá je ozdobou našej hudobnej scény.Vážim si na tebe,ze aj napriek popularite, si zostala stáť nohami pevne na zemi si skromná, ľudská, dodávajúca ľudom silu a energiu. Tiež mam vyštudovanú Pedagogickú školu a pracujem ako učitelka V MŠ. Preto by ma zaujímalo,či si vieš predstaviť, že by si sa niekedy k tomu vrátila a pracovala v školke. Držím ti palce ahoj! dakujem moc! to si vazim ... myslim, ze by som sa do MŠ nevratila, ale skladam poklonu vsetkym vam, ucitelkam, ktore dokazete robit tuto pracu s odhodlanim ... vdaka! :)

12:58:49 - otázka od: Karolína Cau Zuzka, mas super postavu a si veľmi štíhla. Možno netaktná otázka, ale koľko vážiš a meriaš??dakujem za odpoved ahoj ... :) dakujem .... svoju vahu si drzim uz dlho na rovnakom cisle 57 a meriam 175 ...

12:59:02 - otázka od: luciik snad ta tolkymi otazkami este neotravujem :D ... v pohode :) pytaj sa, na to som tu ;)

13:00:09 - otázka od: VLADO AHOJ ZUZKA...TRENKY ALEBO SLIPY?? :-) :)) ...nenosim :))) ... ale boxerky ...

13:02:00 - otázka od: monika dobrý deň Zuzana. Okrem toho, že sa mi páči Vaša hudba, pôsobíte na mňa veľmi dobre ako človek. Môžete prezradiť svoju životnú filozofiu? Želám Vám veľa pokoja a správneho rozvoju. Pozdravujem a dakujem .... moja zivotna filozofia je postavena asi na hodnotach cloveka ... nic abnormalne ... chcem byt skratka iba clovekom, nikym nadprirodzenym ...

13:03:04 - otázka od: Karel Co hovoris na superstar? Myslis, ze s ada takto presadit? Coca cola pop star je nieco podobneho. Ved dnes sa adri len Zdene, Jarosovi a Cmorovi - nie je to malo? Preco si myslis, ze ostatni zhasli? Superstar je tiez cesta, ako sa dostat "hore" ... ale treba to vediet zvladat a pevne drzat opraty v rukach .... tam to mozno u mnohych zlyhalo ....

13:03:36 - otázka od: luciik ktora piesen z dvoj CD sa ti paci najviac? a preco? ak by som mala povedat ja ktora sa mi najviac paci tak mne vsetky :) :)) ... mam svoje oblubene, pozri predosle odpovede ;)

13:05:06 - otázka od: Mariana/TR/ Ahoj Zuzka,ja nemám na Teba žiadnu otázku, len by som Ťa chcela pozdraviť a popriať Ti všetko dobré v živote. K pozdravu sa pripájaju aj všetky pani vychovávateľky z internátu, v ktorom si prežila 4roky:-)....pekný deň Jeej, tak toto ma milo prekvapilo! :) dakujem moc a samozrejme tiez vsetkych pozdravujem .... rada sa u vas TR zastavim!!!! ;)

13:05:46 - otázka od: j Fajčíš? Máš rada alkohol? Nefajcim, a alkohol si dam iba prilezitostne a s mierou ....

13:06:20 - otázka od: Adam Matlar Ahoj Zuzka, chystas vraj nove koncertne DVD, je to pravda? Ahoj! Zatial nie :) na jar chystam velke turne, cize DVD mozno potom ....

13:09:19 - otázka od: MAREK Ahoj Zuzku.mam 35 rokov a tvoja hudba sa mi neskutocne paci.Nemozem sa nikde dopatrat na akom album esa nachadza prekrasna piesen ‚ Tam kde sa neumiera .mozes mi poradit.a kto k nej zlozil hudbu a hlavne text,ten je prekrasny. S pozdravom Marek z Popradu. Ahoj :) dakujem .... tato piesen je na mojom prvom albume Entirely good ... autorom som ja.

13:10:01 - otázka od: aneta ahoj mas pekne cierne vlasy akou farbou si ich farbis takou tmavou hnedou? ahoj ... dakujem :) nie su cierne, iba tak posobia ... je to tmavohneda :)

13:10:55 - otázka od: Pavol Zuzka! Ako si spominas na Tvoje prve vystupenie v Hurbanove? ahoj :) dakujem, bolo skvele, snad nebolo posledne! :))

13:11:51 - otázka od: weve ahoj zuzi mas email alebo pokec ??? ak hej pls napis ak nie takmy posles podpiskartu ??? kde ti mam napisat ? ahoj! mam e-mail: mail@zuzanasmatanova.sk ... ozvi sa tam, na pokec nechodim ...

13:13:13 - otázka od: Jarenka ahoj Zuzi, veľmi sa mi páči tvoja hudba a nové cd bude zrejme tiež rovnako dobré ved hned prvá piesen hraná v rádiách je hitom a veľmi sa mi páči a to daj ruku do mojej ruky drzím ti palce v dalšej práci a chcem sa spýtať či neplánuješ koncert v blízkosti nového mesta a či tá miška na obale je tá tvoja čo si ju v jednej nemenovanej reláci spomenula pekný den :-) ahoj! :) dakujem .... do Noveho mesta sa zatial nechystam, snad buduci rok! ta myska na obale je moja ... myslela som, ze ju do chovproduktu vratim, ale som si ju nechala a staram sa o nu :)

13:13:21 - otázka od: lea držím ti palce na slávikovi si super speváčka :-D DAKUJEM!!

13:14:10 - otázka od: karol Bavi ta to vobec este? Myslis tento chat, alebo hudba? ... oboje "ano" ;)

13:15:09 - otázka od: palo SI PREKRASNA ZENA.KEDY PRIDES DO PRIEVIDZE.CHCEM SA S TEBOU STRETNUT.PAVOL ,NOVAKY :) dakujem moc ... skus niekedy po koncerte, alebo v ramci fanklubu mavame stretnutia :)

13:16:22 - otázka od: Martin. Ahoj Zuzi. Chcel by som vedieť, ako ťa dokážu napádať také skvelé texty, čo ťa k nim inšpiruje. Dávaš svoje texty niekomu aby si ich prezrel, popripade malinko upravil alebo si stojíš silou mocou za tým čo si napísala. Diky. prejem veľa úspechov. ahoj ... :) dakujem ... nie, nikomu ich nedavam upravovat :) inspiracia je vsade okolo ...

13:16:57 - otázka od: Wladko Ahoj Zuzka:-)Ďakujeme ti krásne za 20 nových super pesničiek a krásnych textov,ktoré nám dávajú veľa energie a síl:-)Vždy keď počujem Penny has two days tak mi to pripomína jednu tvoju super fanynku:-)POzdravuje ťa celý fanklub a držíme ti palce na Slávikovi:-)Určite vyhráš:-) ahoj!! :) dakujem moc!!! fanklub pozdravujem!!! ;)

13:17:41 - otázka od: palo Zuzka,ja ta chcem len pochvalit,ze v sukromi posobis rovnako ako na javisku,skromne a milo ;) ... :) pozdravujem a dakujem ...

13:18:02 - otázka od: shadow Ahoj Zuzka! vobec neviem co by som sa ta opytala tak ti len zelam vela zdravia,stastia,lasky a aby sa ti darilo.. si naj..ahoj DAKUJEM! podobne ... ;)

13:18:27 - otázka od: fanklub cely fanklub ti strasne drzi palce aby si vyhrala slavika :) :) dakujem!!

13:18:37 - otázka od: susu Ahoj, si strasna symposka..vela stastia prajem v hudbe aj v zivote..;) dakujem!! :)

13:19:06 - otázka od: Rpu4 ahoj Zuzy :) ako sa máš? :) ahoj! :) mam sa dobre ... snad aj ty!!

13:20:50 - otázka od: izabel co hovoris na album Flavors Of Entanglement.Hadam ti nemusim hovorit kto to spieva.co takto s tou spevackou zaspievat.izabel,michalovce :) az na take nahody neverim :)) ale album sa mi paci ... je iny, citit tam posun, iny zvuk ... treba si nan ale zvyknut .... tebe sa paci?

13:21:38 - otázka od: rudo ahoj, cim sa zivis?? Velmi dobre vyzeras a kludne by si mohla byt aj spevacka alebo herecka :))) robim na poste ... dakujem ;))

13:22:51 - otázka od: Peto Ahoj. Este mas kde ukladat tých slavikov a pod. ? :) :) mam :)

13:23:03 - otázka od: drupi01 zuzanka,kedy Ťa znovu naživo uvidíme v Žilinke? Netusim, snad coskoro ... ;)

13:24:03 - otázka od: Peter Ahoj Zuzka. Velmi sa mi paci Tvoja hudba. Nikdy si nerozmyslala aj o inom zanri, aky hras teraz? ahoj ... dakujem :) uvazovala, dokonca som si iny zaner aj zahrala :) skus si vypocut novy album Gemini (druhy disk) :)

13:24:47 - otázka od: peter Vlastníš nejaký nootbook? ... zatial nie (!!!!) ale chystam sa nan coskoro ... :)

13:26:56 - otázka od: Juro. Ahojky Zuzi. Chcel by som vedieť, ako to s tebou bolo ešte keď si nebola Slávna. Venovala si sa už predtým muzike? A čo si očakávala od coca-cola popstar? Mala si tušenie že to dopadne tak skvelo? ahoj! :) ... ked som este nebola znama (to slovo je asi lepsie), tak som bola studentka, ktora si hra doma na gitare ... od Popstar som neocakavala nic ... iba som to chcela skusit a ked som sutaz vyhrala, boli to velmi zmiesane pocity, lebo som nevedela do coho idem ...

13:27:17 - otázka od: Ivana Ahoj. Veľmi sa mi paci tvoja nova pesnicka keby bolo keby. Napisala si ju ty? ahoj :) dakujem, ano, napisala som ju ja :)

13:27:44 - otázka od: Wladko Ahoj Zuzka:-)Napísala si pesničku Penny has two days podľa skutočného príbehu?Mne tá pesnička pripomína jednu tvoju super fanynku:-) ahoj ... nie, pesnicka nie je podla skutocneho pribehu :)

13:29:04 - otázka od: Ivana Dobry den, Zuzka, kde Vas mozeme vidiet najblizsie nazivo? Dakujem :-) V nedelu mam vystupenie v kine pred premierou novej casti serialu Keby bolo keby v poluse ... zahram s kapelou live pesnicku Staci si priat ... o 18:00

13:30:38 - otázka od: Peter Ahoj Zuzka. Obliekas sa dost v ciernom, pripadne tmavych farbach. Robis to koli tomu ze ti to pristane k vlasom a tvari, alebo je za tym aj nieco ine? Pocity, nazory, ... ahoj ... cierne veci beriem do ruky tak nejak automaticky ... :) mam rada ciernu aj ked je vonku krasne a ja mam najlepsiu naladu :) skratka moja oblubena farba ...

13:31:01 - otázka od: jarenka Zuzka a si na facebooku? Nie som na facebooku ... a ak som, tak to nie som ja ... mam iba svoj oficialny web!

13:31:27 - otázka od: VILO ahoj.ake mas velke poprsie.si najkrajsia spevacka na slovensku.vilo,ruzomberok :) ahoj ... skus odhadnut sam :) dakujem moc!!

13:31:35 - otázka od: dida páčia sa mi tvoje pesničky, na Slávikovi ti držím palce dakujem!!! ;)

13:32:04 - otázka od: Tomas Ahoj Zuzana. Mam otazku: ake gitary pouzivas? "znacka" Mas aj gitaru od Martina Klemu? ahoj :) pouzivam dve gitary Martina Klemu! ;)

13:32:26 - otázka od: luciik pride mi to take vtipne ze posledne otazky su od luciik a meggie ale tesi mato ze odpisujes na kazdu moju otazku :D :)

13:33:41 - otázka od: peto ahoj zuzka, chcem sa spytat ci si aj pamatas tvare ludi ktori chodia na tvoje koncerty castejsie a ci nie si niekedy zvedava ze kto to je Tvare ludi si pamatam velmi dobre! :) nie som zvedava, staci, ze su tam ;)

13:35:46 - otázka od: Petra z Kováčovej Ahoj Zuzana, strasne sa mi paci piesen Staci si priat, ktora je v tom novom seriali Keby bolo keby? Dufam, ze si ju coskoro budeme moct vypocut aj nazivo. Prajem Ti vela stastia! ahoj! :) dakujem moc! do playlistu sme ju uz zaradili, takze na najblizsich koncertoch ju uz budete moc pocut!! ;) DAKUJEM VAM ZA VASE OTAZKY, BOLO MI S VAMI FAJN, TESIM SA NABUDUCE! (komu som nestihla odpovedat, pokojne mi napiste na moj mail!) Zuzana Smatanová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu