Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hablovičová náhle hospitalizovaná: Operácia a tajomné mlčanie!

Lucia Hablovičová Zobraziť galériu (5)
Lucia Hablovičová

BRATISLAVA – Súťaž Miss Slovensko 2010 začína bez svojej riaditeľky! Lucia Hablovičová (31) sa nezúčastnila včerajšej tlačovej konferencie, ktorá odštartovala nový ročník hľadania najkrajšej Slovenky. Topky.sk zistili, že sú za tým vážne zdravotné dôvody!

Tlačová konferencia k novému ročníku Miss Slovensko mala byť vo veľkom štýle. Na pozvánke figurovali mená dievčat, ktoré sa umiestnili v prvej trojici krások za uplynulých štrnásť rokov. Nakoniec však chýbala miss z roku 1999 Andrea Verešová a vicemiss z roku 2001 Lucia Pilková. Neprišla však ani samotná riaditeľka súťaže Lucia Hablovičová!

Všetky dámy boli ospravedlnené. Ako dôvod uviedli organizátori ich zdravotné problémy. V Luciinom prípade to však vyzerá tak, že ide o obzvlášť závažné komplikácie. „Som hospitalizovaná po operačnom zákroku. Preto som sa konferencie nemohla zúčastniť, aj keď som sa veľmi tešila,“ vyjadrila sa pre topky.sk.

Keďže je Lucia známa svojou pracovitosťou, zdá sa, že jej operácia bola nevyhnutná. Všetko nasvedčuje tomu, že zásah lekárov bol nevyhnutný a odborníci nemohli čakať, kým si riaditeľka Miss splní pracovné povinnosti. Ona sama však zákrok nešpecifikovala. „Nehnevajte sa, ale toto považujem za moje absolútne súkromie,“ ospravedlnila sa.

Viac údajov sme sa nedozvedeli ani v nemocnici na bratislavských Kramároch. „Je mi ľúto, ale neposkytujeme tieto informácie,“ povedala nám Rút Geržová, keď sme sa informovali na stav Lucie Hablovičovej.

Dúfajme, že sa čoskoro zotaví a bude sa môcť naplno venovať príprave jubilejného pätnásteho ročníka súťaže krásy. Kastingy začínajú už o týždeň v Košiciach. Kompletná finálová dvanástka sa predstaví 15. januára.

 

Kastingy na Miss Slovensko 2010:

30. november, Košice, hotel Yasmin

1. december, Prešov, hotel Carpe Diem

2. december, Žilina, hotel Holiday Inn

3. december, Banská Bystrica, hotel Arcade

4. december, Trenčín, hotel Magnus

5. december, Nitra, hotel Alexander´s

6. december, Bratislava, hotel Gate One

 

 

Sledujte TopkyTV: Tlačová konferencia k Miss Slovensko 2010 bez Lucie Hablovičovej.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu