Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kyprá Monica Bellucci: Zvádza svojimi prsiami!

Monica Bellucci Zobraziť galériu (9)
Monica Bellucci

RÍM - Krv a mlieko! Takou postavou sa môže pýšiť talianska krásavica, herečka Monica Bellucci (45) – a to len tri mesiace po pôrode dcérky Leonie. Jej plné prsia priťahujú pohľady mužov ešte viac ako kedysi!

Môže sa pýšiť dokonalou postavou! Zatiaľ čo množstvo žien má tri mesiace po pôrode pekných pár kíl navyše, Monicu Bellucci tento problém určite nerieši. Práve naopak, jej postava je erotickejšia ako kedykoľvek pred tým. Štíhly pás a guľaté plné prsia jej môžu závidieť ženy o desať rokov mladšie!

Monicu nezastavíte! Ak sa vám zdá, že pracovať tri mesiace po pôrode je priskoro, nenechajte sa pomýliť. Tmavovlasá kráska bola totiž vo forme už oveľa skôr. Len šesť týždňov po pôrode už totiž v Ríme natáčala reklamu na Martini Gold so švédskym režisérom Jonasom Akerlundum, ktorý stál aj za videoklipom Lady Gaga, Paparazzi.

Monica je vydatá za francúzskeho herca Vincenta Cassela, s ktorým si zahrala aj vo filme Zvrátený. „Samozrejme, že sme pri natáčaní využili skúsenosti z ich vzťahu. Ale to bolo len na začiatku. Zvyšok bolo už iba hranie.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu