Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vyzlečená Sklovská: Robte si so mnou, čo chcete!

Sisa Sklovská
Sisa Sklovská

TRENČIANSKÉ TEPLICE – Spojila príjemné s užitočným! Speváčka Sisa Sklovská (44) vystúpila na festivale komornej hudby, ktorý sa každoročne koná v Trenčianskych Tepliciach. Pri tejto príležitosti si vychutnala všetko, čo kúpeľné miesto ponúka. Pozhadzovala zo seba oblečenie a nechala si svoje telo hýčkať v rukách odborníkov!

Speváčka bola z nedeľného koncertu v rámci Hudobného leta nadšená. Spoločne s ňou sa pred ľudí postavili aj tanečnice, vďaka ktorým vystúpenie vyzeralo ako karneval v Rio de Janiero. „Ľudia nás nechceli pustiť a ešte aj počas vystúpenia sme dostali niekoľko standing ovation, bola som nesmierne šťastná,“ neskrývala svoje nadšenie Sklovská.

Koncert sa zrejme vydaril aj preto, že pred jeho začiatkom si tmavovláska dopriala poriadny relax. „Bolo to veľmi príjemné a ja mám bazény, masáže, parné sauny veľmi rada,“ povedala nám. Sisa sa netajila ani tým, že sa na toto kúzelne miesto ešte v blízkej dobe vráti. „Sľúbili mi, že ma budú masírovať od rána do večera,“ dodala so smiechom.

65. ročník najstaršieho stredoeurópskeho festivalu komornej hudby – Hudobné leto je v plnom prúde. Ak sa radíte k milovníkom kvalitnej komornej hudby, nenechajte si tento festival v Trenčianskych Tepliciach ujsť. Záverečný koncert sa koná 27.8 a dovtedy sa v kúpeľnej dvorane predstavia napríklad aj súrodenci Babjakovci.

Zaujíma Vás, aký problém má operný spevák Martin Babjak? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu