Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Exmilenka Mela Gibsona: V boji s hercom používa nové zbrane!

Mel Gibson a Oksana Grigorijevová Zobraziť galériu (5)
Mel Gibson a Oksana Grigorijevová

LOS ANGELES - Bývalá priateľka herca Mela Gibsona, ruská modelka Oksana Grigorijevová, zrejme začala vlastné kroky, ktoré majú vylepšiť jej obraz v očiach verejnosti. V stredu preto vôbec prvýkrát verejne prehovoril jej obhajca, ktorý ju opísal ako "terorizovanú" ženu.

Ako tvrdí modelkin zástupca, jeho klientka sa vraj nikdy nepokúsila vymáhať peniaze od slávneho herca, s ktorým má jedenásťmesačnú dcéru.

Losangeleská polícia Gibsona vyšetruje v súvislosti s možným domácim násilím a mnohokrát verejne preberanými nahrávkami telefonátov, v ktorých Gibson Grigorijevovej nadáva a zdá sa, že aj vyhráža. Polícia ale preveruje aj Grigorijevovú, či nebola zapojená do pokusu o vydieranie jej expartnera. Ani proti jednému z nich ale zatiaľ nebolo vznesené formálne obvinenie.

"Zdá sa, ako by sa médiá sústredili len na to, či vydierala Mela Gibsona," povedal obhajca Daniel Horowitz v relácii americkej televíznej stanice NBC Today. Grigorijevová ale podľa neho bola "obeťou domáceho násilia, bola bitá a terorizovaná". Horowitz poprel správy, že Grigorijevová žiadala peniaze za to, že nezverejní neslávne známe nahrávky alebo svoje fotografie s nalomeným zubom, čo jej údajne spôsobil Gibson úderom do tváre. "Ktokoľvek, kto je bitý alebo ohrozovaný, má právo si to zdokumentovať," dodal Horowitz. "Inak by to bola len osamelá žena proti Melovi Gibsonovi... jednej z najpopulárnejších a najmilovanejších superhviezd."

Podľa slov právnika nemala Grigorijevová z uniknutých nahrávok žiaden zisk a snažila sa vyvarovať akejkoľvek publicite, ktorá by Gibsonovi ublížila. Mlčanlivý prístup zvolil aj Mel Gibson, ktorý sa ku škandálu nijako nevyjadril. Na hercovu stranu sa v minulých dňoch postavila kolegyňa Jodie Foster, ktorá s Gibsonom hrala v roku 1994 v snímke Maverick a spolupracovala s ním aj na jeho najnovšom filme The Beaver (Bobor).

Časopisu More v rozhovore zverejnenom v utorok povedala, že Gibson je ten "najmilší, najpohodovejší človek, s akým kedy pracovala". "Keď máte radi priateľa, neopustíte ho, keď je v ťažkostiach," dodala. "Dúfam, že mu môžem pomôcť dostať sa cez tento temný okamih."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu