Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Päťdesiatnička Sharon Stone v bikinách: Jej telo nemá chybu!

Sharon Stone je aj s 50-tkou na krku priam hriešne sexi Zobraziť galériu (22)
Sharon Stone je aj s 50-tkou na krku priam hriešne sexi

LOS ANGELES – Je to vôbec možné? Herečka Sharon Stone (52) akoby našla prípravok na večnú krásu. Jej telo je totiž rovnako dokonalé ako pred dvadsiatimi rokmi. Pevné prsia, vypracované bruško a nohy bez náznaku celulitídy - vyzerá jednoducho bezchybne!

Kvalitné gény a poriadna drina! To sú dve veci, ktorým Sharon zrejme vďačí za svoju dokonalú postavu. Herečka, ktorá si svoju kariéru postavila najmä na vlastnom sexepíle, sa nenechala zahanbiť a všetkým dokázala, že aj v päťdesiatke má telo na zabitie.

Do poriadneho filmu sa asi nevie dostať! Myslíte si, že Sharon za odhaľovanie svojej postavy dostala poriadne veľké peniaze? Omyl! Herečka sa totiž vyzliekla pre nízkorozpočtový film s názvom Five Bucks A Day. Film bol síce dokončený v roku 2008, no do kín sa vôbec nedostal a aj poriadnej DVD verzie sa dočkal len teraz.

Napriek mladistvému vzhľadu sa blondínke v milostnej oblasti veľmi nedarí a pred pol rokom svoj ľúbostný život dokonca prirovnala k vyprahnutej púšti. Na nezáujem mužov sa však sťažovať nemôže – bežne ju totiž balia aj o dvadsať rokov mladší zajačikovia. “Asi vedia, že budem mať pre nich v chladničke niečo na jedenie, niekto sa s nimi porozpráva a spýta sa ich, aký mali deň,” zdôvodnila ich záujem sama sebe Sharon.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu