Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Opitý Charlie Sheen vyvádzal: Rozmlátený nábytok a nahé scény!

Charlie Sheen Zobraziť galériu (8)
Charlie Sheen

NEW YORK – Dal si poriadne do nosa! O tom, že tú správnu mieru alkoholu nie je ľahké ustrážiť, sa na vlastnej koži opäť presvedčil americký herec Charlie Sheen (45). Jeho popíjanie tento týždeň dopadlo vskutku žalostne – agresívneho a bez šiat ho spacifikovala polícia!

Vymklo sa mu to spod kontroly! Hrdina sitkomu Dva a pol chlapa skončil v utorok v nemocnici po tom, čo sa jeho celonočné hýrenie zvrtlo do nezvládnuteľnej situácie. Silne podgurážený alkoholom si Charlie totiž z hotelovej izby takmer urobil drevárničku – hádzal nábytkom a kričal ako zmyslov zbavený!

O pomocnú ruku polície okolo druhej hodiny v noci požiadala neznáma žena, ktorej vzťah k hercovi doteraz nie je jasný. Na privolaných dôstojníkov však po príchode do hotela Plaza čakalo pozoruhodné prekvapenie – intoxikovaného Sheena, ktorý vo Veľkom jablku údajne trávil rodinnú dovolenku,  našli úplne nahého!

Nakoľko herec policajtom nekládol odpor a nechal sa dobrovoľne odviesť, k samotnému zatknutiu nedošlo. Charlie však tentoraz vytriezvel v miestnej nemocnici, kde bol hospitalizovaný. S „menšou“ úpravou túto správu médiám ešte v ten deň poskytol aj hovorca hollywoodskej hviezdy: "Môžeme potvrdiť, že Charlie mal silnú reakciu na lieky, kvôli čomu ho previezli do nemocnice. Pravdepodobne ho prepustia zajtra." V stredu ráno tak herca trápili zrejme tri veci: bolesť hlavy, poriadna hanba a mastný účet v hoteli!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu