Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Chytili chlapcov, ktorí podpálili živú mačku a nahrali na video

Riaditeľka cirkevnej školy Mária Karašinská bola zo svojho zistenia šokovaná. Zobraziť galériu (2)
Riaditeľka cirkevnej školy Mária Karašinská bola zo svojho zistenia šokovaná.

STROPKOV - Polícia chytila trojicu chlapcov (13, 14, 15), ktorí v Stropkove najprv poliali horľavinou, a potom podpálili mačku. Krutú hru s nevinným zvieraťom si dokonca nakrútili na mobil. Navzájom si ho posielali a neskôr ho iný chlapec zverejnil na internete.

Práve to sa im stalo osudným. Jedného z bezcitných chlapcov totiž s poznala riaditeľka tamojšej cirkevnej základnej školy a zavolala policajtov. Riaditeľka bola zo svojho zistenia šokovaná. „Také niečo sme nečakali, lebo jeho správanie bolo doteraz bezproblémové,“ uviedla riaditeľka.

Chlapci zrejme podpálenie mačky považovali za zábavu. „Mal to byť žart,“ pripustil jeden z podpaľačov. Žarty sa však už skončili. A to, čo malo byť zábavou, nakoniec možno chlapcov poznačí na celý život. „Polícia už začala stíhanie pre týranie zvierat,“ uviedol Daniel Džobaník z Krajského policajného riaditeľstva v Prešove. Stíhať však môžu len dvoch z trojice nespratníkov, lebo ten tretí ešte nedovŕšil štrnásť rokov. Ak vec skončí na súde, môžu dostať až tri roky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu