Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kristínka Fecková: Po útoku psa má na tváričke 40 stehov!

„Moja dcérka sa doteraz spamätáva z ťažkého šoku,“ povedal Peter Fecko (27). Na rukách drží malú Kristínku (3).
„Moja dcérka sa doteraz spamätáva z ťažkého šoku,“ povedal Peter Fecko (27). Na rukách drží malú Kristínku (3).

PEZINOK - Na svoje tretie narodeniny Kristínka Fecková asi nikdy nezabudne. Tento pre rodinu obyčajne šťastný deň poznačil otrasný zážitok - útok psa. Dievčatku aj jej blízkym ho bude pripomínať štyridsať stehov na tváričke dieťaťa. Kristínkin otec Peter tvrdí, že chovateľka svojou nezodpovednosťou ohrozila život jeho dcérky.

„Bol to zlomok sekundy. Pes na Kristínku skočil a raz zahryzol. Tváričku jej hneď zaliala krv,“ spomína na desivý zážitok otec Peter Fecko (27). Na druhej strane útoku stála sučka poľovného ridgebacka. Nasledoval prevoz do ružinovskej nemocnice a rýchly zákrok na plastickej chirurgii. „Lekári dcérke zašili tvár štyridsiatimi stehmi. Vykonali skvelú prácu. Napriek tomu bude mať možno poznačenie na tvári,“ uvedomuje si nešťastný otec.

Útok sa stal na pezinskej chovnej stanici u Jany Kadnárovej (24). Rodina si tam prišla prevziať psa, ktorého im chovateľka strážila. „Dievča nebolo pod dohľadom rodiča. Nemal s ním vstupovať do mojej záhrady. Videl, že psy sú voľne vypustené,“ bráni sa chovateľka Kadnárová. Sučka ridgebacka nedávno porodila šteniatka. Bála sa neznámych ľudí a z toho zrejme pramenila jej agresivita. „Stalo sa to na jej chovnej stanici. Chovateľka nezvládla možné nebezpečenstvo. Pritom vedela, že som s dcérou,“ dodal Fecko, podľa ktorého chovateľka navyše so svojimi psami chodí po Pezinku bez náhubkov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu