Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hanba na letisku: Namiesto haly postavili stan!

V tomto párty stane, nalepenom na budove letiska, cestovné kancelárie vybavujú klientov. Zobraziť galériu (3)
V tomto párty stane, nalepenom na budove letiska, cestovné kancelárie vybavujú klientov.

BRATISLAVA - Bratislavské letisko riešilo nápor dovolenkárov naozaj svojsky! Keďže chýbajú peniaze na novú halu, požičalo si aspoň provizórny stan! Aj napriek záujmu investora sa Ficova vláda rozhodla letisko nepredať. To je teraz odkázané samo na seba a štát.

Ministerstvo dopravy trvá na tom, že letisko je strategické a jeho dobrým vlastníkom môže byť aj štát. Dovolenkári sa tak v horúčavách musia uspokojiť s provizórnymi službami, ktoré im ponúka. Novinkou je namiesto priestrannej haly akýsi stanový prístrešok, v ktorom cestovné kancelárie vybavujú klientov. „Bratislavské letisko pristúpilo k takémuto riešeniu, aby vyšlo v ústrety cestovným kanceláriám a touroperátorom,” argumentuje hovorkyňa Zora Kalousková.

Stará letisková hala totiž nápor letných dovolenkárov nezvláda. „Tu by sa potom miešali pravidelní cestujúci a cestujúci charterových letov,” dodala Kalousková. Párty stan má podľa nej letisko v prenájme a situáciu vraj takto riešia v zahraničí aj iné krajiny. Po príchode na hlavné slovenské letisko však zostane v šoku nejeden pasažier.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu