Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Školáčku brutálne dobil a šmaril k smetiakom!

Tu našli nadránom nevládne telo dobitej Nikolky. Zobraziť galériu (2)
Tu našli nadránom nevládne telo dobitej Nikolky. (Zdroj: Nový Čas)

ČIERNA NAD TISOU - Obyvatelia Jarnej ulice v Čiernej nad Tisou sú šokovaní! Podľa polície tam v utorok večer iba jedenásťročnú Nikolku brutálne dokopal a zbil Ladislav (26).

Jej bezvládne telo potom šmaril k smetiakom. Dievčina bojuje o svoj život v košickej nemocnici. Ladislav je už za mrežami. Aj keď oficiálne nie je jasný motív jeho činu, podľa obyvateľov Čiernej nad Tisou muž asi konal skratovo a mohol byť aj opitý.

Nikolka sa v osudný deň išla bicyklovať s kamarátkou. Podľa všetkého sa pristavila pri panelákoch a dala sa do reči s kamarátmi. Podľa výpovedí ľudí z ulice mal Ladislav volať Nikolku, aby si išla k nemu do bytu pozrieť šatstvo na predaj. Dievča vraj súhlasilo a odišlo s ním do vchodu.

Čo sa potom udialo, nik z okolia nevidel. Isté je, že Nikolka sa dostala do pivnice, a nie do bytu. Tu zažila doslova peklo. Podľa polície ju tam Ladislav brutálne zmlátil a dokopal do tváre, hrudníka a krku. Údajne sa pokúsil dievčinu aj znásilniť. Ladislav mal potom Nikolkine nevládne telo vyhodiť k smetiakom.

Matka Nikolky sa z tragédie nevie spamätať. „Je to strašné. Nedokážem tomu uveriť,“ tvrdí cez slzy nešťastná matka. Jej syn prišiel domov okolo jedenástej večer. Myslel si, že jeho mladšia sestra je už dávno doma. Okamžite ju začali hľadať. Našli ju až okolo tretej ráno bezvládne ležať pri smetiakoch. Dievčina má vážne vnútrolebečné poranenia. Momentálne leží v kritickom stave v košickej detskej nemocnici.

Polícia obvinila Ladislava z ublíženia na zdraví. Momentálne je v cele policajného zaistenia a čaká na rozhodnutie súdu o uvalení vyšetrovacej väzby. Hrozí mu 5 až 12 rokov basy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu