Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zvláštne maniere mužov zákona ľudí sklamali

Piatok okolo siedmej večer. Policajné tátoše oddychujú na parkovisku pred penziónom. Zobraziť galériu (2)
Piatok okolo siedmej večer. Policajné tátoše oddychujú na parkovisku pred penziónom.

MICHALOVCE - Sklamanie z konania policajtov zažili tento víkend Zemplínčania. Hoci v pohotovosti mali byť všetky policajné zložky, ktoré mali dbať na bezpečnosť počas zrazu motorkárov na Zemplínskej šírave, postrehy čitateľov sú iné.

Počínanie mužov zákona prekvapilo čitateľov, ktorí sa ozvali do redakcie. Mimoriadne zvláštne sa policajti údajne správali v sobotu večer na čerpacej stanici na výjazde z Michaloviec do Sobraniec. „Keď tam kolega prišiel, všetky obslužné stojany boli obsadené zaparkovanými policajnými motorkami. Boli tam odparkované i policajné autá. Podľa všetkého tam muži zákona oddychovali.

Keď sa kolegovi podarilo aspoň jedného policajta prehovoriť, aby svoju motorku od stojana odtiahol, nevedel neskôr, ako z čerpačky odísť,“ opisuje nepríjemný zážitok svojho kolegu Michalovčan a dodáva: „Východy boli zablokované policajnými vozidlami. Kolega sa naštval, z čerpačky vycúval a odišiel cez protismer. O pár minút ho práve títo blokujúci policajti odstavili na kraj cesty a dali mu za vjazd do protismeru z čerpačky pokutu!“ Čitateľ si zaujímavé parkovanie policajtov na čerpačke odfotil.

Ďalší čitateľ zas upozornil na piatkovú policajnú „pohodu“. „V piatok večer, keď bol najväčší nával motorkárov na zraz, ktorý mali na Zemplínskej šírave, muži zákona mali posedenie v penzióne v blízkej dedine,“ dodáva čitateľ. Ani ten nelenil a parkovisko plné policajných motoriek nafotil. Ministerstvo vnútra ani policajné prezídium sa k tomuto problému do uzávierky nevyjadrili.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu