Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Matka poliala liehom a zapálila vlastnú dcéru

Záchranári prevážajú do nemocnice ženu, ktorá podpálila svoju dcéru. Pravdepodobne je psychicky chorá. Zobraziť galériu (3)
Záchranári prevážajú do nemocnice ženu, ktorá podpálila svoju dcéru. Pravdepodobne je psychicky chorá.

POPRAD - V Starej Ľubovni matka podpálila vlastnú dcéru. Záchranári Rýchlej lekárskej pomoci zo Starej Ľubovne zasahovali pri požiari na Mierovej ulici. Po príchode na miesto našli 16-ročné dievča s popáleninami, ktoré jej podľa svedkov spôsobila vlastná matka.

Dievča sedelo pri počítači, keď ju matka poliala liehom a zapálila. "Pacientku s popáleninami II. stupňa na trupe a časti tvári sme po ošetrení a stabilizácii transportovali na chirurgickú ambulanciu staroľubovnianskej nemocnice," informoval vedúci zásahového tímu Tomáš Tatarko z Emergency Medical Service.

Dráma v rodine sa však týmto zásahom záchranárov neskončila. Po výzve polície šli záchranári ratovať aj 56-ročnú matku. Žena pri horení utrpela popáleniny ruky a navyše sa pokúsila o samovraždu porezaním zápästia a vypitím chemickej látky. Záchranári ženu ošetrili a odovzdali na internom oddelení ľubovnianskej nemocnice. Okolnosti prípadu vyšetruje polícia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu