Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ďalší úchylák v akcii! Päťdesiatničku v Trnave sledoval naháč, ktorý sa ukájal v kríkoch

(Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj)

TRNAVA - Mestská polícia v Trnave zvýšila počet hliadok v rekreačnej lokalite Kamenný mlyn. 52-ročná žena tam totiž v pondelok pri venčení psov uvidela v kríkoch obnaženého muža, ktorý ju sledoval a sexuálne sa uspokojoval. Trnavčanka okamžite kontaktovala mestskú políciu, muža sa však dolapiť nepodarilo.

Informuje o tom portál Trnavský hlas. "Pri venčení psíkov som spozorovala nahého muža ukrytého v kríkoch, pohľad na mňa ho evidentne „bavil“. Videla som, ako masturboval,“ popísala žena nepríjemný zážitok. Muž sa dal na útek potom, ako na lúku prišla ďalšia žena. Na miesto do niekoľko minút prišla aj mestská polícia, muža sa im ale dolapiť nepodarilo.

"Preverovali sme spomínaný priestor, opísanú osobu sa nám nepodarilo zadržať. V lokalite zvýšime intenzitu hliadok, zameriame sa na ten priestor a upovedomíme aj štátnu políciu,“ uviedol náčelník Mestskej polície Trnava Ivan Ranuša. Hovorkyňa Zlatica Antalová uviedla, že aj krajská polícia zvýši monitoring oblasti.

Muž bol podľa ženy skôr vyššej postavy so zarastenou tvárou a nakrátko ostrihanými vlasmi. "Chcem aj týmto spôsobom upozorniť ženy, aby si dávali v tejto lokalite pozor,“ dodala.

Viac o téme: úchylTrnavaKamenný mlyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu