Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Novinky v prípade tragédie v Rohožníku: Z bytu vychádzal krik a plač! Smutné slová susedov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

ROHOŽNÍK - V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky došlo včera k tragédii. Po príchode záchranných zložiek sa zistilo, že štyridsaťsedemročný muž je mŕtvy. Zranenú ženu a maloletých pacientov transportovali do nemocnice.

Záchranári po príchode na miesto činu konštatovali smrť 47-ročného muža. Do nemocnice transportovali 39-ročnú ženu s otvorenými ranami vo viacerých oblastiach tela a dvoch maloletých s poranením hlavy a psychickou traumou. Podľa informácií Plus Jeden Deň ide o muža menom Milan a ženu Siobham, ktorí spolu údajne tvoria pár od roku 2013.

archívne video

V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok života (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Prípadom sa zaoberajú kriminalisti

Polícia dnes v príspevku na Facebooku informovala o prevzatí prípadu kriminálnou políciou. "Prípad si na mieste prevzal vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, ktorý v tejto súvislosti začal trestnej stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a trestné stíhanie vo veci úmyselného prečinu ublíženia na zdraví," uvádza sa v príspevku. Presné príčiny a okolnosti tejto udalosti sú predmetom vyšetrovania. 

Z bytu vychádzal krik a plač

Ako včera informovala televízia Markíza, žena mala údajne britské občianstvo. Podľa dostupných informácií tiež užívala lieky. Nebohý muž vraj pochádza zo Sološnice na Záhorí. V byte bolo v čase tragédia aj sedemročné dievčatko, ktoré utrpelo zlomeniny, a trojročný chlapec, ktorý nebol zranený. Rodina v podnájme bývala asi mesiac, susedia ich tak dobre nepoznali. Tvrdia však, že dvojica sa zrejme nadránom pohádala, pretože z bytu bol počuť krik a plač.

Susedia okolo 5:00 zobudili domového dôverníka, ktorý rodine zazvonil na dvere, no nikto mu neotvoril. Hluk utíchol. Podľa informácií televízie Markíza žena neskôr telefonovala svojej švagrinej a povedala jej, čo sa stalo. Švagriná o incidente informovala políciu. Existuje však aj verzia, že záchranku privolalo jedno z detí alebo susedia. Smrť muža a zranenia ženy a detí boli zrejme výsledkom hádky medzi dvojicou. „On bol v pohode o deti sa staral. Vozil ich autom všade. Bol veľmi slušný. Sme v šoku,“ pre Plus Jeden Deň povedali susedia z bytovky. 

Viac o téme: VraždaRohožník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu