Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Syn Richarda Sulíka sa POBIL: Do ringu by išiel aj so Salátovou a... TÁTO žena je SUKA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ramon Leško)

BRATISLAVA - Šieste kolo Fight Night Challenge je oficiálne za nami. A o jedno z najväčších prekvapení sa postaral Filip Sulík - syn politika Richarda Sulíka...

Filip sa do ringu postavil proti Mirimu Vlčekovi. Nevraživosť medzi nimi vyšla najavo ešte počas predchádzajúceho kola. Sulík sa však postaral o najrýchlejšie ukončený zápas večera „Cítim sa krásne. Cítim sa tak, že som na niečo drel strašne dlho," povedal pre Topky.sk Filip krátko po svojej výhre. 

Galéria: Fight Night Challenge 6

Hoci Filipovi verilo len málo ľudí a on ich rýchlo vyviedol z omylu, prezradil nám, že s Miroslavom Vlčekom už nemá taký osobný problém, ako sa zdalo. „Ja som s Mirim nikdy problém nemal, to on začal so mnou... Tak som sa nasilu voči nemu hecoval...Chcel som si vytvoriť hnev voči nemu, ale ten už opadol," povedal nám Filip, ktorý dodal, že mal voči svojmu súperovi rešpekt. 

„Je to úžasné, je to prekrásne. Je to to najlepšie, čo sa vám môže stať, keď na niečom dlho drete, dúfate. Je to ťažké, prekonáte sa a dosiahnete tú vec, čo ste chceli, tak to je to najlepšie, čo môže byť," dodal k svojej výhre Sulík, ktorý nám v rozhovore priznal aj to, že otec ho v tejto výzve nepodporoval, s ktorou ŽENOU by sa postavil do ringu a ktorá je podľa neho SUKA!

Syn Richarda Sulíka sa POBIL: Do ringu by išiel aj so Salátovou a... TÁTO žena je SUKA! (Zdroj: Ramon Leško/ Ján Zemiar)

 

 

 

 

Viac o téme: Richard SulíkFilip SulíkFight Night Challenge 6
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu