Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rakúsko: Interrupciu podstúpila 11-ročná!

VIEDEŇ – Prípad dievčaťa, ktoré po nežiaducom otehotnení podstúpilo vo viedenskej nemocnici interrupciu, spôsobil v Rakúsku poriadny rozruch. Po tom, čo lekári zistili, že tehotná dievčina má len 11 rokov, ihneď informovali políciu.

Najšokujúcejšie však je, že tínedžerka ako možných otcov uviedla hneď troch kandidátov – dvoch 16-ročných mladíkov a jedného 28-ročného muža. Po vyhodnotení testov DNA nenarodeného plodu bol za otca označený jeden z mladíkov, ktorý teraz čelí žalobe zo zneužitia maloletej.

Podľa polície znásilnenie obvinenie zo znásilnenia neprichádza do úvahy, pretože mladé dievča sa oddávala sexu dobrovoľne a s viacerými mužmi. Podľa policajného hovorcu je vina sporná, pretože „dievča sa vyjadrovalo ako 20-ročné a vyzeralo ako 16-ročné“.

Podľa agentúry APA dievčina pochádza „z celkom normálnej rodiny, v ktorej nedošlo k žiadnym mimoriadnym udalostiam“. Dievča zrejme ešte nebolo dostatočne zrelé nato, aby si plne uvedomovalo, o čo ide. V jej správaní mohla hrať rolu aj zvedavosť a vplyv okolia, najmä televízie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu