Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Aká má byť ideálna žena? Nie príliš inteligentná modrooká blondínka!

Príležitostné nosenie okuliarov je podľa mužov sexy.
Príležitostné nosenie okuliarov je podľa mužov sexy. (Zdroj: Famous)

LONDÝN – Prieskum medzi 66-tisíckami Britov dokázal to, čo sa všeobecne o mužských preferenciách ohľadom žien tvrdí už celé roky. Z internetovej zoznamky UKDating.com vyplynulo, že väčšina mužov túži po neveľmi inteligentnej modrookej blondínke, ktorá nezarába príliš veľa a je dokonalá v sexe. Občas môže nosiť sexy okuliare, nesmie byť však vyššia ako 180 cm ťažšia ako 60 kg.

Takáto ideálna žena síce môže domov nosiť peniaze, ale viac ako polovica mužov by nezniesla, keby ich priniesla viac ako oni. Medzi väčšinové preferencie však patria modré oči, dlhé blond vlasy a príležitostné nosenie elegantných okuliarov. Viac ako inteligenciu páni očakávajú dobrý vzhľad, optimizmus a trochu bláznivé správanie.

Dnešní muži takmer vôbec nespomínajú schopnosť starať sa o domácnosť a kuchárske umenie. Buď im na tom nezáleží, alebo to považujú za samozrejmosť. Nikdy však nezabudnú zdôrazniť, že ideálna žena musí byť dokonalá v sexe.

Vysoké ženy prieskum určite nepoteší. Iba 20 % pánov totiž považuje ženy vyššie ako 180 cm za atraktívne. Zrejme je to tá časť populácie, ktorá sama túto výšku prekonala.

Ideálna žena tiež šoféruje vlastné auto, miluje nočný život, kluby, krčmy a reštaurácie. Je nefajčiarka, má rada zvieratá a alkohol pije iba príležitostne.

Podobný výskum uskutočnila spoločnosť pred pár mesiacmi aj medzi ženami. Ideálny muž by podľa väčšiny žien mal byť čistotný, hladko oholený, mal by dobre vyzerať a šoférovať strieborný mercedes. Tiež by mal byť vyšší ako 178 cm.

Modrým očiam, krátkym hnedým vlasom a stredne vypracovanej postave či milovníkovi zvierat odolá máloktorá. Ideálny muž ale musí vedieť v pravý čas ponúknuť žene pohár skvelého vína, pozvať ju do divadla, či prekvapiť večerou v peknej reštaurácii.

Voľný čas by mal tráviť v moderných rifliach a kvalitnom tričku, mal by mať svalnaté asi 80 kilogramov vážiace telo a mal by byť dobre zabezpečeným lekárom či právnikom.

Ideálny muž má za sebou tri dlhodobé vzťahy, ale nie viac ako šesť sexuálnych partneriek. Rozhodne nesmie byť ženatý a nemal by mať ani deti. Univerzitné vzdelanie je rozhodne veľkým plusom, kým fajčiari a milovníci futbalu výrazne strácajú na atraktivite.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu