Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Majda Paveleková: Vnúčatá sú mojou motiváciou!

Majda Paveleková Zobraziť galériu (9)
Majda Paveleková

BRATISLAVA - Osud býva niekedy veľmi krutý. V prípade jednej z najlepších slovenských herečiek a stálic jojkárskeho Inkognita Majdy Pavelekovej (75), ktorá prišla o jedinú dcéru, to platí dvojnásobne.

Tomáša (20) a Andreja (21) babička Majda vychovala s láskou a urobila všetko pre to, aby z nich vyrástli inteligentní mladí muži. V druhej časti seriálu o slávnych babičkách herečka odhalí, ako veľmi svojich vnukov ľúbi a čo všetko pre nich robí...

„Nemôžem povedať, že som skončila, ani to, že budem penzistka. Musím robiť, ale nie, že by som nechcela,“ s úsmevom na tvári skonštatovala herečka.

Aj napriek tomu, že obaja jej chlapci hrajú na klavír, v babkiných šľapajach nepôjdu. Obaja totiž inklinujú k cestovnému ruchu. Čo myslíte, kto im našepkával? No predsa ich babka Majda. Pani Paveleková vychovávala vnukov prísne a viedla ich k športovým aktivitám. „Chodíme spolu na tenis. Obdivujem ich, buzerujem ich a môžeme sa pokojne tváriť, že kurt je len náš,“ smeje sa Majda, ktorá veľmi rada s Tomášom a Andrejom vyvádza. „Chodíme na dovolenky po Slovensku, bicyklujeme, korčuľujeme, veľa plávame,“ vyratúva babička Paveleková, ktorá svojich vnukov nikdy do ničoho nemusela nútiť. Až na bozkávanie!

Tomáš s Andrejom ju od malička vnímali ako známu osobu, a keď babina po nich prišla do školy, nikdy ich nezabudla obdariť veľkým bozkom. „Ako malí chlapci to nemali radi, ale teraz ma bozkávajú sami od seba,“ hrdo hovorí herečka, ktorá je veľmi šťastná, že ich má. Nedávno ju veľmi rozosmiali, keď si zmysleli, že na Ježiška nechcú nič iné iba boxerky, aké nosí ich dedo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu