Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Boučková: Pokuta 150-tisíc a zákaz moderovania!

Marianna Boučková Zobraziť galériu (11)
Marianna Boučková

BRATISLAVA - Marianna Boučková (29) zaplatí za sex s donchuanom Janom Novotným (29) poriadne vysoký účet!

Podľa informácií Nového Času ju bude flirt s milionárom stáť dvojmesačný plat a navyše aj dištanc z televíznej obrazovky! Minimálne do konca roka. Hoci oficiálne vyhlásenie z Markízy potvrdzuje odsun Marianny Boučkovej z obrazovky do konca tohto týždňa, v kuloároch sa hovorí aj o jej stiahnutí na celé obdobie vianočných sviatkov. „Zvažuje sa aj možnosť, že by dostala polročné neplatené voľno,“ prezradil zdroj z televízie.

No ani po uplynutí tohto obdobia by to moderátorka Televíznych Novín nemala ešte vyhraté. Návrat do spravodajského štúdia by jej znova muselo odobriť vedenie televízie, ktoré je na ňu v súčasnosti poriadne nabrúsené. Po škandále s mníchovským sukničkárom nebude pôvabná blondínka ani hviezdou markizáckeho silvestrovského programu.

Z niekoľkých scénok ju jednoducho vystrihli, ponechali ju len v jednej. Milenecká aféra vydatej moderátorky najsledovanejšej spravodajskej relácie má pre Mariannu ďalekosiahle dôsledky. V Markíze sa už začínajú vážne zaoberať hľadaním tretej moderátorskej dvojice, o ktorej ešte nedávno nemohlo byť v Záhorskej Bystrici ani reči. Teraz, po prevalení Boučkovej záletov, zostáva každodenné hlásenie správ na pleciach moderátorov Martiny Šimkovičovej a Patrika Švajdu.

Stiahnutie z televíznej obrazovky nebude pre plavovlásku jediným trestom. Markíza chce moderátorku sankcionovať aj mastnou pokutou. Malo by ísť údajne až o jej dvojmesačný plat, teda asi o 150-tisíc korún! „Výšku pokuty nebudeme medializovať,“ povedala hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Priestor na vyjadrenie chcel Nový Čas ponúknuť aj moderátorke, tá však na výzvu do uzávierky novín nereagovala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu