Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čaká na Zdenku prekvapenie?

Zdenka Predná predstavila nedávno svoj druhý album Zobraziť galériu (21)
Zdenka Predná predstavila nedávno svoj druhý album

BRATISLAVA - Speváčka Zdenka Predná sa na svoje sobotňajšie 23. narodeniny neteší kvôli darčekom. Dúfa totiž, že ju čaká nejaké príjemné prekvapenie.

Vlani ju totiž prekvapili nečakanou oslavou. Hudobný objav minulého roka však najprv čaká práca, potom zábava. V deň narodenín totiž bude koncertovať v Tatrách.

Mladá speváčka z Banskej Štiavnice bola na koncertnom turné aj pred rokom, a tak sa na oslavu narodenín veľmi nechystala. Z koncertu v Senci sa ponáhľala domov. Namiesto toho ju však priateľ, ktorým je spevák a moderátor Šarkan, zaviedol na oslavu, ktorú pre ňu prichystali. "To sa mi rátalo, o ničom som netušila," povedala Zdenka.

Ako malú Zdenku samozrejme najviac tešili darčeky. "No, nepoteší ťa bábika?," žartovala speváčka, ktorú v súčasnosti blízki potešia niečím pekným na oblečenie, ale aj novou knižkou či veľkou tortou. Práve k vášni ku sladkému sa priznáva vo svojom novom albume Zdenka Predná, ktorý vyšiel v pondelok.

Druhá pesnička z nového cédečka je celá len o čokoláde. "Chutí mi veľmi, preto chodím častejšie k zubárovi," tvrdí speváčka i textárka. Čokoládu si užila aj pri fotografovaní na obal albumu, kde ju ňou poriadne pooblievali. "Mávam návaly, že musím zjesť všetko čokoládové, čo doma máme, potom mám dva dni pokoj," priznáva Zdenka.

V ďalšej pesničke zase prezrádza, že vždy chcela byť na chvíľu neviditeľná. Túžila po tom hlavne ako školáčka. "Je to taký detský sen, že idem do kabinetu pozrieť sa na tie písomky, že čo to tam je, a potom s tým nebudem mať problém," spomínala speváčka, ktorú budúci rok čakajú štátnice z ekológie.

Predná, známa aj vďaka speváckej šou SuperStar, si tento týždeň užívala dovolenku na pobreží Tuniska. Vzala so sebou aj kameru, aby si natočila nejaké zábery do pripravovaného videoklipu k prvému singlu Keď to nejde. Ten už vyletel medzi päť najhranejších piesní slovenských rádií. Nové pesničky ešte musí Zdenka nacvičiť s kapelou, na jeseň s nimi vyrazí na turné.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu