Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prísne strážený sobáš Mečiarovho synovca a Martiny Hornej

Na Martinin veľký deň dozerala ochranka. Náladu jej to však nepokazilo.
Na Martinin veľký deň dozerala ochranka. Náladu jej to však nepokazilo.

REPIŠTE - Kvôli sobášu prominentného páru uzavreli príjazdovú cestu!

Svadobný obrad aj hostinu moderátorky Martiny Hornej (27) a podnikateľa Milana Mečiara (33) strážilo v sobotu niekoľko ochrankárov. Tí už pred sobášom nevpustili k domu svadobčanov žiadne autá, ktoré nemali na svojom zozname. Aj obyvatelia obce Repište, kde si párik povedal svoje áno, sa prizerali len z diaľky.

Niekoľko vodičov, ktorí chceli prejsť cez obec Repište do Banskej Štiavnice, malo v sobotu podvečer smolu. Cesta bola totiž od skorého popoludnia kvôli sobášu prominentného páru uzavretá. K záhrade domu v Repišti, kde si synovec Vladimíra Mečiara Milan a Martina Horná nasadili prstienky, púšťali ochrankári len autá, ktoré mali na zozname. Polícia však o uzávere obecnej cesty nevedela. Ochrankári ich na mieste presviedčali, že majú písomné povolenie starostu obce, to však policajtom zrejme neukázali.

Desiatky svadobčanov sa však naďalej zabávali pod prísnym dohľadom svalnatých mužov. Po svadobnom obrade sa kolóna luxusných áut presunula do Hotela Sitno v obci Vyhne. Ochranka tu nevestu strážila už pri výstupe z auta, do hotela počas veselice nikoho nevpustili. Medzi svadobčanmi bol aj ženíchov strýko politik Vladimír Mečiar, vidieť bolo aj jeho manželku, syna so ženou a vnučku. Objavilo sa aj niekoľko markizáckych tvárí, prišla napríklad Lenka Šóšová s priateľom či Paľo Bruchala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu