Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Daniel Radcliffe sa bozkáva ako boh

Daniel Radcliffe a Katie Leungová Zobraziť galériu (11)
Daniel Radcliffe a Katie Leungová

LONDÝN – Milióny žien snívajú o bozku do Brada Pitta, Georgea Clooneyho či Judea Lawa. Skutočným umelcom v tomto odbore je však vraj sedemnásťročný britský herec Daniel Radcliffe.

Jeho filmová kolegyňa Katie Leungová alias Cho Changová z posledného filmu o Harry Potterovi tvrdí, že sa bozkáva ako boh. „Trvalo nám to asi tridsať klapiek, bola som predtým dosť nervózna, ale bolo to veľmi príjemné. Daniel sa bozkáva fantasticky a je skutočný gentleman. Dala by som mu jedenásť bodov z desiatich,“ tvrdí Katie.

Radcliffe bol výpoveďou svojej partnerky zaskočený: „Dala mi jedenásť? Ach, jej patrí tiež jedenásť. Vyzerá to, že sme obaja v bozkávaní jednotky!“

Európska premiéra nového filmu o čarodejníckom učňovi Harry Potterovi sa konala na námestí Leicester Square v Londýne 3. júla. Na 17-ročného Daniela sa prišli pozrieť tisíce fanúšičiek. Príbehy o Harry Potterovi by mala zakončiť siedma kniha autorky J. K. Rowlingovej, ktorá sa začne predávať 21. júla minútu po polnoci. Slovenská verzia bude k dispozícii zrejme o niečo neskôr.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu