Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Saskia sa má lepšie

2. 10 . 2007, 8.18 hod. DFNsP Kramáre: Andrei a Žigovi sa včera trošku uľavilo. Ich dcérke je už lepšie. Zobraziť galériu (6)
2. 10 . 2007, 8.18 hod. DFNsP Kramáre: Andrei a Žigovi sa včera trošku uľavilo. Ich dcérke je už lepšie. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Aj keď prežíva najťažšie chvíle života, aj tak verí. Musí, veď ide o zdravie jej jedinej dcérky.

Andrea Pálffy-Belányi (30) si v nedeľu predpoludním prežila peklo, keď jej deväťmesačná dcérka Saskia náhle prestala dýchať. Po tom, čo Andrea ani na chvíľu nestratila duchaprítomnosť a dcérku zachránila, po troch dňoch od nečakanej drámy prehovorila!

„Keď som zistila, že Saskia prestala dýchať, predýchala som ju prístrojom, ktorý sa volá ambuvak,“ (ručný dýchací a kriesiaci prístroj s maskou, pozn. red.) spomína na nedeľné momenty strachu manželka slávneho hokejistu Andrea Pálffy-Belányi. Po tom, ako poskytla dcérke takú prepotrebnú prvú pomoc, si už malú Saskiu zobrali pod ochranné krídla lekári na ARO na bratislavských Kramároch. A tak je tomu dodnes.

„Malá sa má už oveľa lepšie, ale ešte je pre istotu na pozorovaní,“ hovorí o súčasnom zdravotnom stave svojej dcérky Andrea, ktorá trávi skoro všetok čas so Saskiou. Jej manžel Žigo (35) zariaďuje všetko ostatné, o čom svedčí aj skutočnosť, že na bratislavských Kramároch netrávi toľko času ako bývalá moderátorka.

Ešte v pondelok v noci okolo desiatej hodiny sa však prominentný pár objavil spoločne vo dverách kotolne, odkiaľ Žigo z nemocnice vždy odchádza. Dvojica sa však domov vracala bez Saskie... „Saskia je teraz na oddelení, kde rodičia cez noc nemôžu byť. Keď budeme preložení na detské oddelenie, tak tam s ňou budem samozrejme nonstop,“ dodáva s nádejou statočná Andrea, ktorej sa od dcérky nechce odísť ani na minútu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu