Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Marcin a Kraus: Koniec kamarátstva!

Toľko toho spolu prežili a teraz... Zobraziť galériu (20)
Toľko toho spolu prežili a teraz...

BRATISLAVA - Tak toto je úplný koniec! Po dvanástich rokoch sa končí spolupráca a zrejme aj priateľstvo jednej z najúspešnejších slovenských humoristických dvojíc, Petra Marcina (41) a Andyho Krausa (40).

Aj keď seriál Susedia "potiahnu" ešte do konca roka, na Silvestra si dajú už definitívne zbohom. Kraus totiž bez vedomia svojho kolegu zdrhol ku konkurencii a pred pár dňami so sebou definitívne stiahol aj ich "susedku" Viki Rákovú...

Posledný úder pre obľúbených Susedov prišiel vo štvrtok, keď Viki Ráková (26) s konečnou platnosťou potvrdila prestup do Jojky. "Áno, je to tak. S Andym sme sa už dávnejšie dohodli, že Susedia skončia na Silvestra. Nakrútime ešte osem častí," priznal pre Nový Čas Peter Marcin. Koniec sa však netýka len seriálu Susedia, ale aj obľúbenej a úspešnej dvojky. A je definitívny!

"Nemáme naplánované žiadne ďalšie spoločné projekty, pretože Andy sa rozhodol, že ide do televízie JOJ a ja zostávam v Markíze. Takže sa to vylučuje," s trpkosťou v hlase prezrádza Marcin.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ NOVÉHO ČASU NEDEĽA

 

Marcin a Kraus: Koniec
Zobraziť galériu (20)
Viac o ukončení spolupráce Krausa a Marcina sa dozviete v najnovšom čísle Nového Času NEDEĽA.
   

Nový čas NEDEĽA už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu