Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Heather Mills si pohnevala susedov: Zabila nám psa!

Heather Mills nenávidia nielen fanúšikovia Paula McCartneyho, ale i susedia. Zobraziť galériu (20)
Heather Mills nenávidia nielen fanúšikovia Paula McCartneyho, ale i susedia.

LONDÝN - Aká je to milovníčka zvierat, keď môže usporiadať takýto rachot a nikomu to neoznámiť! Takto sa na Heather Mills (39), manželku legendárneho bítlsáka Paula McCartneyho (65), hnevajú obyvatelia anglického vidieka.

Heather spestrila štvrté narodeniny dcérky Beatrice ohňostrojom, neodhadla však silu použitej pyrotechniky. Nenávisť, ktorej teraz čelí u Britov, sa rovná sile výbuchu menšej atómovej bomby.

Heather, ktorá si nenechá ujsť žiadnu príležitosť, aby svetu ukázala, ako veľmi miluje zvieratá, neohlásenou akciou privodila weimarskému stavačovi jednej susedy infarkt a splašila jej kone. „Tá akcia pripomínala veľké mestské oslavy. Heather ublížila mojim zvieratám. Každý, kto pripravuje ohňostroj, oznámi to susedom, aby mohli zvieratá niekam zavrieť alebo im aspoň podať sedatíva. Nazýva sa milovníčkou zvierat, zvieratá vo svojom okolí však asi nemá rada,“ rozčuľuje sa v denníku Sun pani Rowbury. Jej päťročná sučka Glow skonala niekoľko hodín po záverečnom ohňostroji u Heather.

Heather sa v tomto susedskom spore dala zastupovať nemenovanou priateľkou. „Heather aj jej sestra Fiona mali vonku svojich psov a žiadnemu z nich sa nič nestalo. Rada by sa tejto panej ospravedlnila, ak ohňostroj spôsobil jej zvieratám nepríjemnosti,“ hovorí Millsovej „advokátka“.

Zdá sa, že Heather môže urobiť čokoľvek, Angličania v nej vždy budú vidieť iba bývalú partnerku ich milovaného Paula. „Bosorku“, ktorá ho zneužila a obrala o milióny...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu