Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Princezná Diana mala 5 milencov

Princezná Diana
Princezná Diana

LONDÝN - Pokračujúce vyšetrovanie okolností smrti princezny Diany prinieslo ďalšie pikantnosti zo života bývalej členky britskej kráľovskej rodiny.

Princeznin súkromný sekretár Michael Gibbins totiž zverejnil zoznam všetkých piatich milencov, ktoré Diana počas manželstva s Charlesom vystriedala.

Medzi uvedenými je kapitán anglického ragbyového týmu Will Carling, jej bývalý strážca Barry Mannakee, bývalý jazdecký dôstojník James Hewitt, James Gilbey, ktorý na ňu počas slávneho telefónneho hovoru šušlal, a predajca umenia Oliver Hoare.

Hewitt mal nadbiehať princeznej ľudských sŕdc v rokoch 1986 až 1990. A na zverejnení intímnych detailov neskôr zarobil veľa peňazí. Carlinga stretla Diana v telocvični v roku 1995, obaja ale vždy tvrdili, že sú len blízki priatelia, a nie milenci. Gilbey svoj vzťah s Dianou vždy popieral. A to aj napriek tomu, že ich natočili počas telefonátu, v ktorom na seba šušlali a ktorý sa potom dostal na verejnosť. Ale ani Hoare sa nikdy k pomeru s princeznou nepriznal. Mal si s ňou však užívať štyri roky od roku 1990. Prvým milencom bol policajt a bodyguard Mannakee, ten ale zahynul v roku 1987, rok po zániku ich vzťahu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu