Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kušnírová: Koľko vysolila za alkoholový úlet?

Za jazdu v opitosti zaplatí moderátorka 300-tisíc korún. Zobraziť galériu (8)
Za jazdu v opitosti zaplatí moderátorka 300-tisíc korún.

BRATISLAVA - Zrejme si to celé odnesie hlinené prasiatko... Finančná situácia jojkárskej moderátorky Silvie Kušnírovej (28) sa totiž po jej septembrovej jazde s 1,5 promile alkoholu v krvi poriadne zhoršila.

Novému Času sa podarilo zistiť výšku pokuty, ktorú za svoj skrat politická moderátorka od televízie JOJ utŕžila. A ide o poriadnu položku, takmer 300-tisíc korún!

Okrem spoločenskej potupy, pokuty od polície, odobratia vodičského preukazu, zničeného auta a stiahnutia z obrazovky si moderátorka Kušnírová vyslúžila za svoj septembrový alkoholový skrat aj poriadne mastnú pokutu od domovskej televízie.

Novému Času sa pár týždňov po celej nehode podarilo zistiť, že Kušnírovej konto sa týmto odľahčilo o takmer 300-tisíc korún! Brunetka si teda musela siahnuť do vrecka ešte hlbšie, ako sa predpokladalo. „Dohoda s vedením znela, že k výške pokuty sa nebudeme vyjadrovať a ja držím svoje slovo,“ reagovala moderátorka na zistenia Nového Času.

Aj keď výška pokuty bola po celý čas zahalená rúškom tajomstva, samotná moderátorka bola ešte v polovici októbra zhovorčivejšia: „Za to, čo sa stalo, ma neminul prísny trest - strata vodičského preukazu, pokuta za porušenie predpisov, stiahnutie z obrazovky, veľmi vysoká finančná pokuta od Jojky a tiež tlak médií,“ opísala výšku udelenej sankcie.

Televízia JOJ sa k výške pokuty včera nevyjadrila, naše zistenia nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. „K záležitostiam tohto typu sa vyjadrovať nebudeme,“ povedala hovorkyňa Jojky Tatiana Tóthová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu