Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rihanna poprela klebety o vzťahu s Jay-Z

Rihanna Zobraziť galériu (18)
Rihanna (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Speváčka Rihanna poprela klebety, že randí s raperom Jay-Z. Devätnásťročná popová hviezda povedala v rozhovore pre časopis Allure, že s 39-ročným partnerom speváčky Beyoncé sa náhodou stretla v newyorskom klube Pink Elephant.

"Zrazu som sa na druhý deň dozvedela, že sme sa bozkávali a objímali," posťažovala sa. Prekáža jej, že "si nemôže vyjsť s priateľmi a zabaviť sa bez toho, aby si ľudia nezačali vymýšľať". Jay-Z je prezidentom hudobného vydavateľstva Def Jam, s ktorou pred troma rokmi táto kráska z Barbadosu podpísala zmluvu. O svojom vzťahu s hudobníkom povedala, že je jeho chránenkyňou. "Keď sa stretneme, pozdravíme sa," dodala.

Rihanna, občianskym menom Robyn Rihanna Fenty, prerazila v roku 2005 hitom Pon De Replay. Úspech zopakovala v roku albumom Girl Like Me. Až megahit Umbrella jej zabezpečil prvú priečku v rebríčku Billboard Hot 100, kde sa udržala sedem týždňov. Na MTV Video Music Awards si cenu za najlepší videoklip roka 2007 z Las Vegas odniesla práve Rihanna. Pieseň Umbrella dokonca prevalcovala skladby takých stálic ako Beyoncé Knowles alebo Justin Timberlake. V súčasnosti boduje so singlami Shut Up And Drive a Don't Stop the Music.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu