Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šindlerová a Zahradník: Rozišli sa?!

Zahradník sa s Martinou zoznámil počas SuperStar. Zobraziť galériu (36)
Zahradník sa s Martinou zoznámil počas SuperStar. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA/DONOVALY - Martina Šindlerová (19) a Branislav Zahradník (34), zdá sa, už viac nie sú spolu. Podľa informácií Nového Času sa strieborná finalistka prvej série SuperStar a bývalý člen manažmentu STV Branislav Zahradník rozišli pred pár týždňami.

Súčasný šéf Dopravného podniku Bratislava už tento víkend strávil s „bývalkou“ Hankou a svojimi deťmi na Donovaloch. Otázku, či vzťah so speváčkou ukončil, nepoprel. Prečo svoju lásku k speváčke nebránil?!

Takmer po troch rokoch chodenia a spolužitia v spoločnej domácnosti je zrejme superstárovskej láske Zahradníka a Šindlerovej definitívny koniec. Podľa informácií Nového Času sa sympatický pár nedávno rozišiel! Na otázku, či sa ich vzťah naozaj skončil, Zahradník včera len stroho odpovedal: "Viete čo, ja by som sa k tomu nechcel vyjadrovať."

Nový Čas pristihol uplynulý víkend šéfa Dopravného podniku Bratislava, ako si užíva na chate na Donovaloch s bývalou partnerkou Hankou, s ktorou ho okrem iného spája i spoločná dcérka. Sobotňajší deň neskôr strávili na zasnežených svahoch, večer sa zas Zahradník pobral s kamarátom do baru. Ako nám potvrdil, na výlet s deťmi sa chystá aj na budúci víkend. "Chcel by som ešte v závere týždňa vybehnúť niekam von," prezradil. Neprekáža však o 15 rokov mladšej speváčke, že trávi toľko času mimo? "Či jej niečo prekáža, alebo neprekáža, to sa spýtajte jej," odvetil Zahradník. "Musíte sa s ňou spojiť, dobre?" dodal na záver veľavýznamne.


23.2. 2008 - 13.36 hod. - Donovaly: Zahradník trávil víkend so svojou bývalou Hankou a deťmi na Donovaloch.

Šindlerová a Zahradník: Rozišli
Zobraziť galériu (36)
 (Zdroj: Nový Čas)


Mladá speváčka však už vyše týždňa nedvíha takmer nikomu telefón, spojiť sa s ňou bolo dokonca komplikované aj pre jej vlastného otca. Akoby sa bola do zeme prepadla. Natrafiť sa nám na ňu podarilo až v nedeľu popoludní, ktoré trávila sama behaním po obchodoch v istom bratislavskom nákupnom centre. Šindlerová sa podľa informácií Nového Času údajne mala od Zahradníka pred niekoľkými dňami dokonca odsťahovať. V nedeľu večer sa do ich spoločného príbytku nedostavila. A Braňo trávil víkend stovky kilometrov vzdialený na horách... Evidentne však nie sám!


V sobotu večer si Zahradník dokonca zašiel aj do baru.

Šindlerová a Zahradník: Rozišli
Zobraziť galériu (36)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu