Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Aj Gott začínal v súťaži, porota ho zavrhla

Karel Gott bol hviezdou ženského finálového kola Elán je Elán. Zobraziť galériu (7)
Karel Gott bol hviezdou ženského finálového kola Elán je Elán. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Po tom, ako hosť poroty Karel Gott (68) v nedeľňajšej šou Elán je Elán prvýkrát uvidel v ženskom prevedení dve zo svojich piesní, zostal milo prekvapený.

Zmohol sa len na jediné: „Dievčatá to zvládli s takým suverénnym pokojom. Ja by som mal trému a ony to zaspievali naživo a úplne perfektne.“ Niekoľkonásobného českého Slávika vraj podľa jeho slov komediálna Viki (17) a zrelá Soňa (28) doslova nadchli.

Ostatný hosť elánovskej poroty Karel Gott je nielen výborný spevák, ale aj obdivuhodný človek a šarmantný muž. „Pre mňa bola veľká česť vstúpiť do programu skupiny, ktorú obdivujem,“ povedala legenda, ktorá má k Elánu pozitívny vzťah.

„Skupina Elán prenáša radosť, ľudia si ich pesničky privlastnili,“ vysvetlil Karel Gott a zdôvodnil svoju prítomnosť v šou: „Sám som vyšiel zo súťaže, ktorá sa volala Hľadáme nové talenty a tam ma porota absolútne zavrhla. Bol som zvedavý, aké to bude tu. Pre mňa je dôležitý hlas publika.“

Legendárny Karel Gott bol finálovou dvojicou milo prekvapený a vyznal sa, že o nej bude rád počuť aj v budúcnosti. „Teraz ma už bude zaujímať to, ako s nimi naložia autori a producenti,“ dodal onedlho už dvojnásobný otec Karel Gott.

Či druhý potomok manželov Gottovcov bude syn, alebo dcéra, to nevedia ani rodičia. „Keďže manželka nechce vedieť pohlavie, ja to akceptujem.“ Karel sa tiež vyznal, že mať doma dieťa je úžasné. „Nabíja ma to, omladzuje a dodáva mi to silu. Každý z nás musí mať v živote nejaký zmysel. Verím, že zvládnem svoju jeseň života a budem ešte nápomocný...“ dodal nestarnúci božský Kája.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu