Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žitného v sobotu prebrali z umelého spánku

BRATISLAVA – Podľa našich informácií prebrali v sobotu z umelého spánku markízackeho moderátora Rasťa Žitného (31). Nemalo to však byť prvýkrát. Predvčerom bol totiž údajne nakrátko pri vedomí tiež. V bratislavskej nemocnici na Kramároch pokračuje naďalej informačné embargo.

O zdravotnom stave moderátora Rasťa Žitného sa nikto nemôže vyjadrovať. Bleskovky.sk zisťovali, ako na tom momentálne je. Podľa našich informácií ho predvčerom nachvíľu prebrali z umelého spánku. Od soboty je pri vedomí úplne.

V ostatných dňoch mal podstúpiť niekoľko operácií dolných a horných končatín. Pred niekoľkými dňami mu mali meniť krv. Na tento utorok je vraj naplánovaný ďalší zákrok. Tentokrát by však mali chirurgovia operovať lebku. Dôvodom je jej prasknutie. Povráva sa, že má aj zlomeniny tváre.

O Žitného zdravotnom stave sme sa informovali aj u hovorkyne bratislavskej fakultnej nemocnice Ruth Geržovej. „Nehnevajte sa, ale naďalej platí, že neposkytujeme žiadne informácie. Rodina si to neželá,“ dostalo sa nám odpovede.

O ďalšom priebehu situácie budeme aktuálne informovať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu