Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

O vlások unikli smrti!

Jožo Ráž sa ani po ťažkej nehode nevzdal svojho motorkárskeho koníčka. Zobraziť galériu (7)
Jožo Ráž sa ani po ťažkej nehode nevzdal svojho motorkárskeho koníčka.

Dopravné nehody sa nevyhýbajú ani osobnostiam slovenského a českého šoubiznizu. Kým pre niektorých majú tragické následky, iným priniesli nečakané šťastie.

JOŽO RÁŽ
Motocykel matadora slovenskej populárnej hudby sa pred pár rokmi čelne zrazil s autom nemeckého vodiča, ktorý mu nedal prednosť. Jožov zdravotný stav bol kritický a pri závažných poraneniach hlavy mu lekári dávali iba 10-percentnú šancu na prežitie. Po necelom roku sa však zázračne zotavil, motorkám je verný dodnes a dokonca sa vrátil na koncertné pódiá.

ĽUBO KARÁSEK
Obľúbený moderátor hlavného spravodajstva Markízy sa len nedávno prebral z bezvedomia po autonehode, pri ktorej utrpel vážne zranenia. Jeho Octavia narazila na diaľnici medzi Trnavou a Bratislavou do zvodidiel. Aj napriek tomu, že je moderátor z najhoršieho vonku, odborníci zatiaľ nevedia odhadnúť, ako dlho sa bude liečiť. Karáskovo miesto v Televíznych novinách preto od marca obsadí náhradník.

DARA ROLINS
Šťastie v nešťastí mala pred rokom Dara Rolins, keď sa vracala z udeľovania cien OTO 2003. Na ceste z Bratislavy do Prahy dostala šmyk a stratila kontrolu nad svojou audinou. Narazila do zvodidiel, pričom ešte nabúrala do auta pred sebou. Dara vyviazla bez zranení, ale jej peňaženku policajti odľahčili o 5 000 korún.

IBI MAIGA
Najpopulárnejší Slovák s čiernou pleťou doplatil na svoju nerozvážnosť, keď riadenie svojho skútra prenechal vtedy 17-ročnej kolegyni Mirke Partlovej, ktorá nemala ani vodičský preukaz, ani skúsenosti so šoférovaním. Na dunajskej hrádzi narazili do obrubníka a nasledoval nepríjemný pád. Najviac si to odniesol Ibi, ktorý si poškodil pečeň a navyše po operácii dostal pankreatitídu.

SISA SKLOVSKA
Známa slovenská umelkyňa sa vďaka dopravnej kolízii zoznámila so svojím terajším priateľom Hubertom Liškom. Nabúrali do seba na pražskom Václaváku a už tri dni po nehode vedeli, že si boli súdení. Speváčka má síce stále rada rýchlu jazdu, no od osudovej nehody si pri šoférovaní dáva väčší pozor. „Snažím sa dodržiavať pravidlá a jazdiť tak, aby som neohrozovala ľudí,“ povedala.

ZUZANA HAJDU
Vážnu dopravnú nehodu pred rokom zavinila moderátorka spravodajstva TV JOJ. Príťažlivá plavovláska nezvládla v ostrej zákrute svoj nissan, prešla do protismeru a vpálila priamo do protiidúcej sanitky. „Myslela som si, že je po mne!“ priznala moderátorka po nehode. Hoci Zuzanu pred vážnejšími zraneniami ochránil airbag, mala ľahký otras mozgu a musela sa pár dní spamätávať zo šoku.

DANO JUNAS
Podnikateľ, spevák a pretekár Dano Junas na svoju dopravnú nehodu takmer doplatil životom. Pred ôsmimi rokmi na požičanom terénnom aute nerešpektoval značku STOP a narazil do kamióna. Vinník nehody bol mesiac v kóme s prasknutou lebkou a mnohými zlomeninami. Hoci málokto veril, že zraneniam nepodľahne, dokázal sa pozviechať a dodnes nedá na rýchle autá dopustiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu