Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Trčiace rebrá a prsia ako lentilky... Takto má vyzerať nahá Žena roka?!

Lily Allen Zobraziť galériu (8)
Lily Allen

LONDÝN - Svet mužov sa načisto zbláznil! V Británii mu totiž tento rok kraľuje žena, ktorá mužské predstavy o dokonalosti v dámskom prevedení zďaleka nespĺňa. Lily Allen (24) zrejme zaujala anjelskou tvárou a zlatom v hrdle - tento chlapčenský hrudník to byť nemohol!

Nemá nohy ako Adriana Sklenaříková, dlhú hustú hrivu, ani bujné vnady v štýle kolegyne Katy Perry. Cestu anglickej speváčky na vrchol priazne u opačného pohlavia vydláždila práve absolútna prirodzenosť, neodškriepiteľný talent, dievčenská postava, sympatický úsmev a v neposlednom rade slušná dávka odvahy - pre Lily je podprsenka zbytočným kusom odevu a na koncertoch s takmer železnou pravidelnosťou ukáže aspoň bradavku. Ako sa však zdá, takáto kombinácia na pánov naozaj zaberá.

Hudobnú hviezdu za Ženu roka vyhlásil britský mesačník GQ (Gentlemen's Quarterly), mapujúci módu a životný štýl mužov. Tomu neušlo, že Lily vydala album, ktorý prerazil až na špicu rebríčkov populárnej hudby, vypredala turné a pochvaly od hudobných kritikov ani nestíha čítať. Po dlhom čase tak tento magazín posadil na svoj trón ženu, ktorá viac ako sexepílom púta pozornosť rýchlym napredovaním v kariére.

Trčiace rebrá a prsia
Zobraziť galériu (8)

Ocenenie časopisu GQ si zrejme vzala k srdcu aj samotná speváčka a na fotení venovanom oslave jej príkladnej ženskosti nesklamala. Lily si zapózovala v Evinom rúchu s dlhou koženou rukavicou prehodenou cez prsia, ale aj hore bez. Póza so zdvihnutými rukami a obnaženými prsiami však v jej prípade nepatrí medzi najšťastnejšie. Mnohí si totiž pri takomto pohľade kladú otázku, či sa ešte stále pozerajú na ženu...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu