Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Lýdia Eckhardt predstaví novú kolekciu

Lýdia Eckhardt
Lýdia Eckhardt (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Módna návrharka Lýdia Eckhardt v spolupráci s Produkčným domom FORZA pripravila pre svojich priaznivcov a priateľov päť módnych prehliadok v mestách: Poprad, Banská Bystrica, Žilina, Trenčianske Teplice a Bratislava.

Jej tohtoročná séria módnych prehliadok v piatich slovenských mestách bude ukážkou nových inšpirácií a trendov pre nadchádzajúcu sezónu. V Poprade predstaví svoju prehliadku z ôsmich kolekcií 30.apríla, v Banskej Bystrici 5.mája, v Žiline 6.mája, v Trenčianskych Tepliciach 9.mája a v bratislavskom hoteli Bonbón 13. mája.

Prehliadky majú svoju vlastnú atmosféru, svoj rukopis, sú spoločenskou udalosťou. Hodváb, mušelín, čipka, žltá v kombinácii s čiernou, záplava volánov, kvetov, farieb a slnka – taká je nová kolekcia Lýdie Ekhardt na jar/leto 2008 s názvami Slnečná, Labutia, Lesk, Talenty, Nežná, Femme fatale, Kvitnúca a Welcome drink.

Na móle budú predvádzať stoštyri modelov Lýdie Eckhardt krásne modelky z FORZA MODELS, Miss Slovensko 2007 Veronika Husárova a aktuálna Miss Slovensko 2008 Edita Krešáková.

V modeloch zažiari aj sympatická modelka čiernej pleti Maruška z Angoly. Výnimočnými doplnkami módnej prehliadky bude aj tanečné vystúpenie skupiny Anta Agni, baletky SND, Jaro Bekr so skupinou, kožené šperky Daniela Chudého, umelecké šperky - SID DESIGN, úplety Dana Voda a maľby na textil - výtvarníčky Lucie Lévaiovej, ktoré modelky predvedú v kombinácii s módnymi návrhmi. Moderátorkou prehliadok bude Jarmila Hargašová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu